Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Здоров'я

Аптечна мережа «КАСКАД ПЛЮС» — зразок європейської якості обслуговування Новина з фото

Аптечна мережа «КАСКАД ПЛЮС» — зразок європейської якості обслуговування
І це не пусті слова! Завітайте до будь-якої аптеки мережі і ви переконаєтеся, що тут працюють професіонали, які цінують кожного клієнта, створюють належні умови для обслуговування. І на підтвердження цих слів повідомимо: приватне підприємство "КАСКАД ПЛЮС" створили дипломовані лікарі — подружжя Галина і Олександр Каспрови, для яких здоров’я людей було і є головним пріоритетом в роботі. Сьогодні мій співрозмовник — Олександр Каспров.
^ Реклама ^

— Олександре! Оздоровлювати людей в умовах лікарні і пропонувати їм ліки в аптеці — різні види діяльності, погодьтеся. Чому саме аптеці ви віддали перевагу?

— Наше місто невеличке і я думаю, що чимало людей пам’ятають мого батька Владислава Каспрова, який у 90-х роках організував виробничу фірму "КАСКАД" з переробки, переважно, зерна та соняшника. Підприємство розширяло сферу діяльності і батько вирішив залучити до бізнесу і нас. Враховуючи медичну освіту більшості членів сім’ї, було прийнято рішення створити аптечну мережу. У той період в лікарні було працювати складно, тож ми з дружиною погодилися і почали вчитися бізнесу. Хоча в душі ми залишаємося лікарями. З часом аптечна мережа була відокремлена в підприємство ПП "КАСКАД ПЛЮС".

Аптечна мережа «КАСКАД ПЛЮС» — зразок європейської якості обслуговування
Олександр Каспров


— Коли ви відкрили свою першу аптеку?

— У 2001 році на вулиці Леніна (тепер Героїв України). Ми вклали чимало коштів і зусиль, щоб вона мала новий формат. Ми прагнули не тільки торгувати якісними та сертифікованими фармацевтичними препаратами від надійних постачальників, які зарекомендували себе на ринку реалізації фармацевтичної продукції (з дотриманням температурних умов зберігання препаратів та суворим контролем термінів їх зберігання), а й продемонструвати нову якість обслуговування населення. Біля аптеки ми облагородили територію, провели освітлення, поставили лавочки, побудували пандус для вразливих верств населення.

— Так, ваша аптека вигідно вирізняється з-поміж інших. Здається, ніхто з власників аптек у Світловодську не вкладав стільки коштів у те, що не приносить прибутку.

— І ми продовжуємо вкладати гроші в розвиток мережі і робимо все, щоб і клієнтам, і працівникам було зручно і комфортно. На сьогодні у нас шість аптек і чотири аптечні пункти.

— Скільки людей у вас працює?

— 45 працівників, до речі, всі оформлені належним чином, отже ми щомісяця відраховуємо до міського бюджету соціальні внески і податки. Серед них є провізори та фармацевти, які прийшли на підприємство у момент його створення і, безумовно, є професіоналами своєї справи. Це Гаврилова Людмила Потапівна, Тріфонова Валентина Іванівна, Євтушенко Галина Всеволодівна, Губенко Ніна Миколаївна, Нікішина Людмила Петрівна. Я їм щиро вдячний і сподіваюсь працювати з ними ще багато років.

— Як вам вдається зберігати своїх клієнтів, адже не секрет, що конкуренція на фармацевтичному ринку нашого міста висока?

— Так, конкуренція висока, в деяких аптеках нереально низькі ціни на ліки! Це наводить на неприємні роздуми. Ми дозволяємо собі додавати лише 10% до закупівельної ціни (на утримання персоналу, транспортні витрати тощо) і маємо більш високу ціну на товар… А щоб наші клієнти від нас не йшли, ми надаємо додаткові послуги: безоплатно вимірюємо артеріальний тиск, проводимо тести на глюкозу (цукор) в крові, провізори чи фармацевти надають безкоштовні консультації.

За 15 років роботи аптечна мережа "КАСКАД ПЛЮС" "напрацювала" велику кількість постійних клієнтів, які задоволені якістю обслуговування та товарів, професіоналізмом працівників підприємства. Ми щиро дякуємо за відданість Балад Валентині Степанівні, Сергеті Асі Василівні, Арнаут Катерині Зіновьєвні, Крапельницькій Валентині Миколаївні, Євтенко Олені Івнівні та тисячам інших покупців. Залишайтеся з нами!

— Дякую Вам за розмову і бажаю успіхів!

Розмову вела Тетяна Дроздова.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top