Середа, 24 квітня 2024

^ Реклама ^
Спорт

«Добрадівці» на спартакіаді у Кременчуці Новина з фото

«Добрадівці» на спартакіаді у Кременчуці
На початку червня в Кременчуці відбулась Відкрита обласна спартакіада на кубок голови Полтавської облдержадміністрації, метою якої була популяризація рекреаційних видів спорту, як ефективного способу оздоровлення та реабілітації людей с обмеженими можливостями та залучення їх до активного способу життя, а також встановлення дружніх стосунків між інвалідами різних районів. У спартакіаді взяли участь команди Кременчука, Полтави, Хорола, Диканьки, та інших районів Полтавщини, а також команди з Молдови та міста Варен (Німеччина).
^ Реклама ^

До участі в спартакіаді була запрошена й команда зі Світловодська від ЦАСПРІ "Добрада". Наша команда виявила неабияку волю до перемоги і в наполегливій боротьбі завоювала аж шість нагород. Срібну медаль за шашки отримав Федоров Микола, бронзу за дартс — Шавловський Роман і чотири нагороди привезла до дому Хмуріна Анна: золото за дартс, срібло за бомбаскет, фігурну їзду на візку та городки.

Господарі змагань створили чудову атмосферу гостинності, наші спортсмени отримали потужний заряд енергії і позитивних емоцій.

Участь нашої команди у спартакіаді стала можлива за благодійної допомоги ПАТ Світловодське АТП-13507 (директор Богдан Ю.І.), які надали транспорт для поїздки в місто Кременчук, та при сприянні Голови Кіровоградської обласної організації ВОІ СОІУ Сергія Подорожнього, за що висловлюємо їм велику подяку.

Вітаємо команду ЦАСПРІ "Добрада" зі спортивними успіхами і бажаємо нашим учасникам міцного здоров’я та майбутніх перемог.
«Добрадівці» на спартакіаді у Кременчуці
Федоров Микола
Хмуріна Анна
Шавловський Роман
«Добрадівці» на спартакіаді у Кременчуці


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top