Середа, 24 квітня 2024

^ Реклама ^
Відео Культура

"aDvANCE" круто прокачав концертну залу МПК (ПОВНИЙ ВІДЕОЗАПИС) Новина з відео

"aDvANCE" круто прокачав концертну залу МПК (ПОВНИЙ ВІДЕОЗАПИС)
Море куражу, драйву, свіжих сучасних хітів, світлових та димових ефектів! 17 червня свій перший ювілей – п'ятиріччя з часу заснування – відзначила світловодська танцювальна школа "aDvANCE".
^ Реклама ^

Світловодськ славиться своїми танцювальними талантами і "aDvANCE" – окрема яскрава сторінка у його хореографічному альманасі. За не надто довгий час свого існування колектив став учасником багатьох регіональних і міжнародних конкурсів та фестивалів, де здобував переважно призові місця. За п'ять років танцювальних змагань на рахунку колективу 33 кубка (!), а в минулому році "aDvANCE" став володарем гран-прі у першості центральної України.

Зрозуміло, що колективу з таким багажем здобутків було що показати глядачам, тож нудьгувати їм не довелося! Чого лише не побачили шанувальники творчості колективу – і брутальні вуличні танці, і виступ справжніх ніндзя, і романтичні постановки, і вишукані танці в стилі "Мадонна", і актуальну зворушливу композицію "Не твоя війна", і навіть танець мерців та зомбі! Аби порадувати своїх давніх шанувальників, "aDvANCE" підготував багато нових яскравих номерів та нагадав уже добре відомі хіти.

На моє запитання як народжуються ідеї таких незвичайних танцювальних композицій, керівник школи Максим Підгорний відповів:

"Сучасний танець набув сьогодні неабиякої популярності в нашій країні. Але щоб гідно представити колектив на конкурсах, треба дивувати аудиторію чимось новим. Тож, доводиться створювати дійсно цікаві оригінальні композиції і постійно придумувати щось нове!".


Щодо стилів, у яких працює "aDvANCE", то, за словами його керівника, школа спеціалізується виключно на сучасних танцях, а це hip-hop, c-walk, jazz funk, krump, house, popping, la-style, street-funk, locking, break dance, vogue, waacking з елементами акробатики та трікінгу. До речі, навитися танцювати у цих сучасних стилях, за переконанням Максима Підгорного, може будь-хто в будь-якому віці. Сучасним танцям тут навчають починаючи 4-х років і без вікових обмежень. Наразі у восьми різних групах тут навчається 70 учнів. І кожен для керівника школи – особистість.

"Колектив формується роками. І сьогодні я можу з впевненістю сказати, що наш колектив сформувався і став справжньою родиною" – зазначив, вітаючи своїх учнів з ювілеєм Максим Підгорний.


Він щиро подякував усім за активну участь у житті школи і кожному своєму учневі на знак подяки вручив вітальну грамоту.

А мені особисто хочеться подякувати "aDvANCE" за гарний настрій і супер позитивний заряд та побажати нових здобутків і творчих злетів!




Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top