Субота, 20 квітня 2024
Події Освіта

До чево тєхніка дошла! Новина з фото

До чево тєхніка дошла!
На наших очах за 6 хвилин було "віддруковано" пластикову коробочку.


Безумовно, директор Світловодського політехнічного коледжу Ігор Петров вповні може пишатися і своїми студентами, зокрема, Денисом Великим, і своїми викладачами, зокрема, Михайлом Рудичем та Віталієм Вороніним (на фото)…

Саме ця трійця презентувала сьогодні у стінах своєї альма-матер такий 3D-принтер — це така штука, яка не папери друкує, а створює будь-що у так званому трьохвимірному просторі, тобто, "друкує" цілком реальні предмети.

Звісно, у нашого коледжу не така потужна фінансова база, щоб розробляти 3D-принтери, здатні "роздруковувати" будинки, автомобілі або людські органи — як се вже практикується у наукових центрах світового рівня. Але для нашого містечка розробка такого високоточного інтелектуального приладу, який з пластикової ниті за шість з половиною хвилин створив коробочку, дорогого вартує. І про це мають знати містяни, у тому числі, наділені владними повноваженнями. Тож, під час презентації виникла ідея, що Рудич, який, окрім викладання у коледжі, є ще й членом міськвиконкому, продемонструє роботу "диво-агрегату" своїм колегам на найближчому засіданні цього органу виконавчої влади.
3D-принтер світловодського "розливу" "обмізковує" своє завдання, на моніторі ноутбука можна бачити, що то за завдання
3D-принтер світловодського "розливу" "обмізковує" своє завдання, на моніторі ноутбука можна бачити, що то за завдання
І ось коробочка готова!


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top