Четвер, 28 березня 2024
Кримінал

На Світловодщині жінка качалкою вбила чоловіка

На Світловодщині жінка качалкою вбила чоловіка
За попередньою інформацією, 41-річна громадянка після сварки кілька разів ударила чоловіка, коли той спав. На ранок наступного дня з’ясувалося, що внаслідок отриманих травм потерпілий помер. За такі дії підозрюваній може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.


Пригода сталася увечері 31 травня в одному з сіл Світловодського району. За місцем проживання між чоловіком та жінкою виник конфлікт, що закінчився гучною сваркою. Після словесної перепалки 38-річний громадянин ліг спати. Його співмешканка вирішила, що її "позицію" у родині не розуміють, тому взяла кухонну дерев’яну качалку та завдала кілька ударів чоловіку.

Аби заспокоїтися, жінка зачинила вхідні двері та попрямувала до родичів. Додому повернулася лише на ранок та побачила, що співмешканець помер.

У даний час обставини пригоди з’ясовують правоохоронці. По даному факту розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). За ці дії законом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top