П’ятниця, 29 березня 2024
СБУ інформує

Благодійний фонд «Таврійська Перлина»: Україна – понад усе

Благодійний фонд «Таврійська Перлина»: Україна – понад усе
Наближається дуже важлива для багатьох кримчан дата – 18 травня, річниця депортації кримських татар. Саме цього дня увага всіх небайдужих до проблеми анексії зосереджується на окупованій українській Перлині.


До зухвалої анексії ставлення різне з боку як громадян України, так і громадян інших держав. Однак, правда є правдою: наразі мешканці Криму – наші співвітчизники – потребують допомоги.

Саме допомога кримчанам є одним із основних напрямків діяльності Благодійного фонду "Таврійська Перлина".

Наразі мешканці півострова потребують інформаційної підтримки, консультаційних послуг в материковій частині України, освітньо-культурної та матеріальної підтримки. Саме цим і займається наразі Благодійний фонд "Таврійська Перлина".

Засновником і директором фонду є представники однієї родини – кримчани, які в той чи інший час проживали в Криму, пережили анексію і наразі допомагають кримчанам в материковій Україні. Особливо важливим завданням для нас є забезпечення кримчан ліками та лікарськими засобами – саме в них є особлива потреба на півострові.

Також ми здатні надати допомогу у постачанні інших важливих для кримчан речей, ввезення яких не суперечить українському та російському законодавству. Основна увага, звісно, приділяється лікам та лікарським засобам як життєво необхідним складовим.

Долучайтесь до групи у Фейсбук: https://www.facebook.com/492674290940669/

ВКонтакте ми також є: https://vk.com/public120812999

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top