Субота, 20 квітня 2024
Події

Вимоги Нації — Ні капітуляції!

Вимоги Нації — Ні капітуляції!
Два роки на Сході йде неоголошена війна. Україна віддала в цій війні безліч сил і життів своїх дітей. Для чого були ці жертви?


Щоб зберегти єдність країни? Або заради капітуляції?

Зараз перед Народом стоять завдання виживання та збереження Державності. Про це питання намагаються не говорити українські політики, сором’язливо відводячи очі. Це питання виборів на Донбасі. За нав’язаним нам Росією планом Україна має провести вибори на Донбасі – ще й цьогоріч!

Що це означає?

Це означає вибори під дулами автоматів сепаратистів. Це означає недопущення українських партій, журналістів та вимушених переселенців. Це означає дозвіл на голосування приїжджих росіян. Це означає абсолютне узаконення влади терористів і їх псевдодержав. Фактично ми визнаємо перед всім світом сепаратистські утворення і їх легітимність.

Це і є капітуляція!

При цьому ми не отримуємо жодних гарантій, термінів і механізмів роззброєння терористів, виведення російських військ, відновлення українського контролю над кордоном.

Тобто цього вже не буде ніколи.

Не треба називати Мінськ домовленостями. Домовленість – це коли декілька сторін домовляються про взаємні поступки. Коли одна сторона насаджує свої вимоги – це диктат!

Якщо Рада і Президент вирішать проводити вибори на Донбасі, це означатиме остаточну втрату суверенітету над цими територіями, це початок розповзання сепаратистської гангрени по Україні.

Тільки Народ рішучим "НІ" може зупинити їх! Українці повинні виступити проти капітуляції зі своєю програмою!

Хочете виборів?

Роззброєння сепаратистів –
Виведення військ РФ –
Відновлення українського контролю над кордоном –
Вибори!


Що можеш зробити ти?

Прийди на марш 20-го травня в Києві!
Не дай владі тихцем капітулювати!
Підтримай Вимоги Нації!
Скажи так Перемозі, а не поразці!


Андрій Білецький
Олег Петренко


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top