Субота, 20 квітня 2024
ТОП-новини Фоторепортаж Відео Культура Свято

Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста Новина з фото Новина з відео

Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Як би пафосно це не звучало, туристичний фестиваль "Світловодщина-2016", що пройшов 2 травня на створеній минулого року "Арт галереї" та Набережній, став культурною подією і вийшов далеко за межі міста. Серед 56 учасників виставки-продажу творчих робіт майстрів декоративно-ужиткового мистецтва були мешканці міста Світловодська і Світловодського району, Кременчука, Черкас, Сміли.


Організаторами фестивалю стала громадська організація "Світле місто" та Світловодська районна державна адміністрація. Шкода, що міськвиконком не взяв участь у цьому заході. Це було б маленьким кроком на рівні влад до бажаного об’єднання громад. Проте, це не стало на заваді жителям міста і району спільними зусиллями влаштувати справжнє свято мистецтва, наслідком якого Світловодщина стане привабливішою для туристів, адже дуже щедрою виявилася наша земля на таланти.

Цього року погода сприяла фестивалю — тепло і сонячно було впродовж всього дня. Тож можна було не турбуватися за експонати народним майстрам, яких було значно більше, ніж на першому фестивалі. І глядачів прийшло так багато, що жоден учасник виставки не залишився поза увагою.

А відкривали виставку опівдні талановиті світловодські діти: учні Недільних шкіл при Просвітницькому центрі Свято-Покровського Кафедрального Собору та Михайлівської церкви; учні школи мистецтв та музичної школи. На маленькому концертному майданчику одна школа змінювала іншу, юні артисти отримували оплески глядачів і задоволення від виступу.

Поряд на Великодньому дереві проводився конкурс писанок, "працювали" одразу три спеціальні фото-зони, які створили Анна Філахтова та Олеся Чарута, Елеонора Крутько, Ольга Мандрик. Ніхто не міг пройти повз "Фотосушку", люди зупинялися і уважно розглядали фото з краєвидами міста і району, портрети відомих земляків.

А на великій сцені у яру о 13:00 відбулася урочиста церемонія відкриття фестивалю і виступи творчих колективів Світловодського району. Тож цілком автономно і поступово відкривалися різні майданчики. Одночасно все співало, танцювало, веселилося.

На презентаційному майданчику біля великої мапи відбувалася історико-культурна презентація туристичного потенціалу Світловодщини. Конкурси малюнків "Україна понад усе" пройшов просто на парапеті, "Світловодщина очима дітей" на асфальті — сподобався малечі, "Світловодщина у майбутньому" на папері — теж знайшов своїх учасників. Цікаву розважальну програму для дітей влаштував на набережній Дитячий клуб розвитку та дозвілля "Умка". Тематична вікторина "Туристичний тур по Світловодщині" привабила краєзнавців.

Спортивні конкурси для велосипедистів завжди приваблюють численних любителів цього виду спорту, а Набережна міста — найкраще місце для змагань!

Спортивні конкурси від Федерації силових видів спорту "Легіон" були чудово організовані клубом, до участі в них залучилися і дорослі, і діти.

А на "Арт галерейному" концертному майданчику народ слухав чарівні звуки саксофону.

Учасники фестивалю охоче поділилися з нами своїми враженнями:

Наталія Коваленко, викладач Школи мистецтв:

"Я привела сьогодні на фестиваль своїх талановитих учнів, з якими ми перемагали на різних конкурсах. На жаль, не всі, хто бажав, змогли виступити сьогодні через хворобу чи подорож. Фестиваль створює атмосферу свята. Цього року і погода краща, і дітей більше, і глядачів. Дякуємо організаторам за такий потрібний захід!"


Світлана Маланчій, викладач музичної школи:

"Разом зі своїми учнями я брала участь в фестивалі і минулого року. Організація цьогорічного фестивалю мені подобається більше. Все є для того, щоб діти отримали задоволення від виступу. Чекаємо своєї черги."


Анатолій Сіромаха, художник:

"На жаль, я не брав участі в першому туристичному фестивалі, дуже шкодую. Але цього року побачив оголошення в соцмережах і вирішив обов’язково виставлятися, привіз 10 картин. Це така світла мить в культурному житті міста… У нашому місті лише художників до 70, а скільки інших талановитих людей, якім потрібні подібні фестивалі!"


Сергій Михайленко:

"Гравіровка по склу — нова моя забава"


Віра Корольова, керівник дитячого клубу "Умка":

"Ми запрошуємо на Набережну і дорослих, і дітей. Буде весело!"


Ксенія Рай, дизайнерка жіночого одягу з Кременчука:

"Мені дуже подобається тут. Я привезла на виставку свої роботи з бісеру. У вашому місті цінують майстрів!"


Ірина Тємнова, директор Школи мистецтв:

"Емоції надзвичайні! Хочу щоб це свято мало продовження".


Світлана Дудінова:

"Ми рекламуємо на фестивалі пропозицію яхт-клубу "Кристал": "Зроби своє літо незабутнім! Відпочинок на яхті став доступнішим!" З цією метою ми влаштували справжнє дефіле. Ви бачите красуні — яхти, що курсують вздовж берега. Це не може не подобатися!"


Ми поспілкувалися також і з організаторами фестивалю, які доклали чимало зусиль для того, щоб він відбувся.

Сергій Твердовський, голова РДА:

"На фестивалі я вперше. Приємно вражений всім, що тут відбувається. Районна державна адміністрація брала активну участь у підготовці і проведенні заходу. Щойно я прогулявся Набережною і вирішив, що вона може стати улюбленим місцем відпочинку місцевих жителів і гостей Світловодщини. Треба встановити лавочки, прибрати сміття, дати можливість молоді розфарбувати парапет…"


Ксенія Бондаренко, ГО "Світле місто":

"Наш фестиваль вийшов на всеукраїнський рівень, бо серед 56 майстрів декоративно-ужиткового мистецтва та художників, що зареєструвалися, у нас є представники Полтавської і Черкаської областей. Тож треба розвиватися, рухатися вперед і готуватися до третього фестивалю. Гадаю ніщо не може стати нашій команді на заваді."


Юлія Іоненко, ГО "Світле місто":

"Минулого року ми розворушили людей, показали що у нас можна проводити такі фестивалі. Вдруге народ відгукнувся активніше на наше запрошення, ви бачите. Майже місяць ми самотужки працювали на території, бо не змогли встановити, яке ж комунальне підприємство повинне тут слідкувати за порядком. Але ми хочемо добитися, щоб місто взяло цей спуск на утримання, дало йому назву. Є пропозиція назвати його на честь Бориса Томашевського — відомого лісівника. Тепер шукаємо спонсорів, небайдужих людей, які допоможуть нам привести все до ладу. Добре було б поновити альтанку, зробити металеву огорожу (яка була раніше), встановити високі бордюри, бо ті, що є зараз, не стримують землю і вона щороку засипає доріжки землею зверху донизу, доводиться щороку розчищати. Роботи багато, але нас надихає ідея — перетворити це місце на візитну картку Світловодська, а наше місто в туристичний центр Кіровоградщини!"


Аліна Дроздова, ГО "Світле місто":

"Я вважаю ідею проведення фестивалю дуже доречною. У кожного міста є такі куточки, де постійно відбуваються виставки-продажі картин, різних сувенірів, де кожна творча людина може продемонструвати свої таланти, а у нас до цього часу такого місця не було. Бажано зробити все можливе, щоб ця "Арт галерея" функціонувала не тільки під час фестивалю, раз на рік. Тож я з задоволенням долучилася до організації заходу разом з чоловіком Богданом. Брала участь у прибиранні території. Тепер заповнюю десятки Дипломів, які ми будемо вручати переможцям."


Андрій Маліцький, ГО "Патріот Світловодська":

"Фестиваль з минулого року однозначно виріс. Місце чудове, тут так добре, душевно, файно. Дякуючи громадській організації "Світле місто" і волонтерам, які до неї приєдналися, фестиваль відбувся. Це якраз приклад того, як треба об’єднуватися не навколо політичних ідей, а навколо проблем міста. Якщо мета організації зробити відпочинок людей кращим і змістовнішим, без пива, алкоголю, вона завжди знайде підтримку. Тож, якщо інші активісти хочуть долучитися до цієї справи без політичних забарвлень, приєднуйтеся до нас! Ми хочемо зробити цей фестиваль щорічним, а "Арт галерею" постійно діючою."


Богдан Дроздов, голова ГО "Світле місто":

"Цього року ми вирішили об’єднатися у громадську організацію "Світле місто", щоб разом втілювати наші ідеї в життя. Команда склалася з сімейних пар: я з дружиною Аліною, Ксенія Бондаренко з чоловіком Станіславом, Юлія Іоненко з чоловіком Романом. До нас приєдналися Андрій Маліцький — депутат міської ради, голова ГО "Патріот Світловодська" і активний учасник багатьох наших попередніх проектів, Оксана Гуцол з ГО "Майбутнє без меж", десятки волонтерів. Ми працювали протягом місяця майже кожного дня після роботи і у вихідні дні, облаштовували майданчики, розчищали чагарники, прибирали сміття і водночас готували програму фестивалю. Всі учасники конкурсів отримали Дипломи і подарунки. Від імені організаторів щиро дякую спонсорів фестивалю: Кременчуцьку ГЕС, торгову марку "Королівський смак", "IRS", кафе "Юність", магазини "Глобус" і "Карандаш", клуб "Легіон", клуб "Умка". Думаю, що все вийшло добре! На майбутні звершення надихають відгуки учасників. Ось, наприклад, що пише на своїй сторінці в одній із соціальних мереж, Дарія Крупська:

"Не можу не поділитися своїми враженнями від туристичного фестивалю "Світловодщина-2016". Це було яскраво, мальовничо, цікаво і незабутньо. Море позитиву, нові знайомства, чудові роботи майстрів (є чому повчитися)!!! Такої краси, зібраної в одному місці, я ще не бачила… Картини шикарні, а ляльок такої краси ще треба пошукати. Сподобалось абсолютно все. Дівчата, котрі оформили фотозону Анна Філахтова і Алеся Чарута, просто чарівниці, скільки роботи і зусиль доклали! Я звичайно не втрималася і сфотографувалася там. Велике спасибі організаторам, це просто титанічна праця. Емоції просто переповнюють! Ну і не дарма сходила, на людей подивилася, себе показала і дипломи отримала."


Заради цього і працюємо!"


Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Богдан Дроздов
Юлія Іоненко
Ксенія Бондаренко
Аліна Дроздова
Оксана Гуцол
Туристичний фестиваль "Світловодщина-2016" — світла мить в культурному житті міста
Макс :)
ГО "Світле місто"


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top