Середа, 24 квітня 2024

^ Реклама ^
ТОП-новини Кримінал Надзвичайні пригоди Некролог

Пішов з життя Віталій Куцевич…

Пішов з життя Віталій Куцевич…
У ніч з 15 на 16 квітня на 68-му році життя перестало битися серце громадського діяча, принципового, наполегливого, послідовного захисника інтересів громади міста і численних окремих світловодців — Куцевича Віталія Васильовича.
^ Реклама ^

Начальник поліції Андрій Гулий доповів на "понеділковій" нараді у міського голови про те, що тіло Віталія Куцевича було знайдено в його квартирі і за висновком судово-медичного експерта Володимира Максюти, ознак насильницької смерті не виявлено. Гостра серцево-судинна недостатність та сахарний діабет, очевидно, є причиною смерті.

Коли ж 18 квітня об 11:30 близькі, друзі, колеги зібралися щоб провести в останню путь Віталія Васильовича, всім стало зрозуміло, що інформація поліцейського викликає великий сумнів. Голова і обличчя покійного виглядали так, наче людину методично вбивали…

Рідні розповіли, що близько 3-ої ночі 16 квітня сусіди Куцевича викликали поліцію, бо чули, що в його квартирі відбувається бійка. Наряд поліції прибув на місце виклику, але двері правоохоронцям ніхто не відкрив, тож вони поїхали далі. А тим часом "гості" Віталія Куцевича без перешкод "вийшли" з квартири через балкон (квартира розташована на другому поверсі). Коли пізніше поліцейські разом з судмедекспертом повернулися, вони виявили труп і безлад в квартирі.

Ховати людину за обставин, коли винуватців її смерті поліцейські навіть не намагалися розшукати, було б неправильно. Тож громадські активісти вирішили викликати слідчу групу для повторного обстеження. Обстежили візуально та з допомогою фотокамери мобільного телефону. Іншого обладнання у слідчих немає…

А тим часом секретар міської ради Юрій Сапянов, депутат обласної ради Іван Довбиш відвідали прокурора. Тут же виявилося, що поліцейські припустилися кількох суттєвих помилок, на підставі яких поховання призупинено, порушено кримінальну справу за статтею 115 ККУ "Умисне вбивство", тіло направлено для додаткового обстеження в морг.

Рідні у розпачі, покійного відспівали, а не поховали. Щиро співчуваємо, але через це варто пройти, щоб причетні до передчасної смерті мужньої людини, понесли заслужене покарання.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top