П’ятниця, 29 березня 2024
Культура

Міськрайонні красуні, як перші ластівки об’єднаної громади Новина з фото Новина з відео

Міськрайонні красуні, як перші ластівки об’єднаної громади
У Світловодська, Власівки та сіл району є чимало спільного. Але це спільне, здебільшого, із мінусовою позначкою… То місто з Павлівкою нескінченно сперечається через міське сміттєзвалище на теренах тамтешньої сільради та ніяк не можуть визначитись, кому ж належить "Поле чудес", то власівці, що тяжіють до Кременчука, не вельми шанують світловодців і таке інше, і тому подібне.


Та ось Світловодський район, напередодні грядущого об’єднання громад, зробив спробу змінити "мінус" на "плюс", застосувавши безпрограшний козир — дівочу красу у вигляді Конкурсу "Міс Світловодщини-2016". Його, за генерального спонсорства підприємця та депутата райради Олега Медяника (він же й журі очолював), було організовано і проведено під егідою Світловодської райдержадміністрації.

Та, перед тим, як районний Будинок культури 5 березня осяяв красунями-конкурсантками, на сайті svetlovodsk.com.ua з кінця лютого по початок березня відбувся відбірковий тур, на якому користувачі сайту, по надісланим конкурсантками світлинам, визначалися із своїми фаворитками. В результаті такого прискіпливого відбору право дефілювати "подіумом" РБК у діловому стилі, вечірніх сукнях та (найцікавіше!) у купальниках вибороли десять претенденток на Корону із Світловодська, Глинська, Подорожнього та Федірок.

Варто додати, що престижність Конкурсу засвідчили своїм партнерством світловодські салони-магазини "Версаль", "Наречена", "Ніка" та "Модний дім Флоранж". А сам фінал проходив у рамках показу весняної колекції від Модельної аґенції "Style models" з Інгульська…

Понад двох годин тривало се видовище, органічно поєднане з відповідним музичним супроводом, окремими естрадними виступами місцевих аматорів та конферансом ведучих Катерини Бутенко і Даніілом Кєрімовим, які, щоправда, як і більшість конкурсанток та журі, демонструючи свою меншовартість, патякали "язиком" ворожої Україні імперії зла… А суворе але справедливе журі тим часом, прислуговуючись емоційним схваленням численних поціновувачів прекрасного, визначалося з міс, віце-міс і так далі…

Хтозна, можливо у залі було замало вболівальників за своїх красунь із названих сіл, щоб перекричати "городських", та так чи інакше Корони дістались саме світловодчанкам. Так "Міс глядацьких симпатій" стала Марина Дуженкова, "Віце-міс"Анастасія Шашло. Ну, а Корону "Міс Світловодщини" поточного року приміряла на свою голівку Катерина Вільгота. До того ж Катерину та ще одну учасницю-світловодчанку Ганну Боровську член жури, директор "Style models" Тетяна Синеок відібрала на обласний тур-кастинґ Конкурсу "Міс Україна-2016".

"Ці дівчата мають непогані шанси", — прокоментувала пані Тетяна.


А ще один член журі, заступник голови РДА Сергій Орленко, зазначив, що "перший млинець грудкою" не став і висловив надію на традиційність і ще більшу масовість та престижність наступних "Міс Світловодщини".



Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top