П’ятниця, 19 квітня 2024
Корисна інформація

Посади начальника оргвідділу міськвиконкому та начальника УЖКГ – вакантні до 18 березня

Виконавчий комітет Світловодської міської ради, м. Світловодськ, вул. Леніна,14, телефон-27559, оголошує конкурс на заміщення вакантних посад:


1. Начальника організаційного відділу апарату виконавчого комітету
Світловодської міської ради.
Вимоги до кандидатів: громадянство України, повна вища педагогічна освіта, за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста. Стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування або державній службі на керівних посадах не менше 3-х років, або стаж роботи за фахом на керівних посадах в інших сферах управління не менше 4-х років, володіння державною мовою, вміння працювати на комп’ютері.
2. Начальника управління житлово – комунального господарства виконавчого комітету Світловодської міської ради.

Вимоги до кандидатів:

громадянство України, повна вища освіта професійного спрямування за освітньо – кваліфікаційним рівнем спеціаліста, магістра. Стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування та державній службі на керівних посадах не менше 3 років або при необхідності (виходячи із виконання виконавчим органом основних завдань та функцій) стаж роботи за фахом на керівних посадах в інших сферах управління не менше 4 років.

До заяви додаються документи:
Заповнена особова картка ( форма П2-ДС ) з відповідними додатками; копії засвідчених документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня; декларація про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за минулий рік за формою передбаченою Законом України „Про засади запобігання і протидії корупції”, копії паспорта ( військового квитка за наявності); дві фотокартки розміром 4*6 см.
Кандидати можуть подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).
Під час проведення конкурсу кандидати складають іспит та проходять співбесіду.

Документи на участь у конкурсі подаються до конкурсної комісії кім.№12 протягом 30 календарних днів з дня оголошення про проведення конкурсу, а саме – 18.02.2015 року.

Докладніше ознайомитись із інформацією щодо: основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці, переліком питань іспиту можливо в кабінетах № 12 та №17 приміщення міськвиконкому (м. Світловодськ вул. Леніна, 14). Про дату проведення конкурсу кандидатів буде повідомлено додатково. Контактний телефон №2-43-32, №2-15-23.

Міський голова КОЗЯРЧУК В.В.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top