Четвер, 18 квітня 2024
ТОП-новини Надзвичайні пригоди

Світловодські рятувальники звільнили з крижаного полону шістьох рибалок Новина з фото

Світловодські рятувальники звільнили з крижаного полону шістьох рибалок
10 лютого о 14:50 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення, що декілька рибалок опинилися у пастці на кризі р.Дніпро у м.Світловодську, в районі Лісозаводу, і потребують допомоги рятувальників.


До місця події негайно прибули оперативна група Світловодсько міськрайвідділу та водолазно-рятувальне відділення аварійно-рятувального загону спецпризначення Управління ДСНС в області. Човном водолази дістались до місця, де їх чекали шестеро рибалок, та доправили їх до берега.

Переправляти рибалок на власних човнах допомагали також місцеві жителі Світловодська.

З’ясувалося, що на "101" зателефонував один з рибалок, коли стало зрозуміло, що повертатись до берега тією ж дорогою, що вони прийшли, дуже небезпечно, адже впродовж дня на кризі утворились промоїни.

Служба порятунку, опираючись на сумну статистику констатує, що з року в рік на льоду гинуть дорослі й діти. До груп підвищеного ризику, в першу чергу, відносяться любителі-рибалки. За прогнозами синоптиків у Світловодську найближчим часом буде спостерігатися стрімке потепління, і як результат – крига буде значно слабша, що створить додаткову небезпеку і підвищить ймовірність нещасних випадків.

Бережіть своє життя, не нехтуйте застереженнями!

Світловодські рятувальники звільнили з крижаного полону шістьох рибалок


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top