П’ятниця, 29 березня 2024
ТОП-новини Добрі справи

Прориваючись крізь снігові замети Новина з фото

Прориваючись крізь снігові замети
Зима 2016 року прийшла пізно, перший сніг рипить під ногами перехожих, посилюючи передчуття прийдешніх свят і передчуття дива. З приходом хрещенських морозів, застигли засніжені дерева, парки, села і цілі міста. Ця пора року прекрасна. Для дітлахів це радість пов’язана з зимовими канікулами, радощами спілкування з однолітками, а для дорослих особливо з приходом непогоди все змінюється в житті. Усі жителі Світловодська та Власівки вже змогли оцінити певний дискомфорт, пов’язаний з важкими погодними умовами, які настали одразу після Новорічних та Різдвяних свят.


Негода, що принесла снігові опади та завірюху, внесла корективи до розміреної роботи комунальних служб міста та району, а також в налагоджену роботу підприємств і в тому числі підприємства "Віктор і К" ТМ "Королівський смак". Різке випадання снігу фактично за добу паралізувало роботу відправки продукції замовнику та прийняття сировини для виробництва.

Підприємство ні на мить не зупинило роботу всіх структурних підрозділів, але й ще більше організувала чітку злагоджену роботу.

Розуміючи складну ситуацію, яка складалась, власник ТМ "Королівський смак" — Король Віктор Михайлович самостійно виділив весь в наявності транспорт для очищення доріг. При цьому не було забуто і про надання допомоги для очищення доріг від снігу по всій Власівці, що дало можливість доставки продуктів першої необхідності, хліба, молочних виробів в торгівельну мережу селища, руху швидкої допомоги. Самотужки провели величезну роботу по розблокуванню автосполучення між містом Світловодськом — Власівкою — Кременчуком де через негоду було повністю призупинено рух. Силами підприємства проведено розблокування самого автомобільного переходу через Кременчуцьку ГЕС.

Про масштаби проведених робіт та наданої безкоштовної допомоги говорять "статистичні" дані. В критичні для міста та селища дні транспортні засоби працювали без перерви, водії змінювали один одного, техніка працювала далі. Так трактор Т-150 відпрацював на розчищенні автомобільного переходу через річку Дніпро Кременчуцької ГЕС та маршруту Світловодськ — Власівка 110 годин, завантажувач "AMKADOR" на очищенні спуску з греблі та під’їзних шляхів 15 годин. Постійно проводилось і проводиться на даний час посипання сумішшю доріг та підтримання їх в належному стані.

ПП "Віктор і К" в тяжкий час негоди показало себе як цивілізоване підприємство, яке не тільки виробляє продукцію високої якості за низькими цінами, але й переймається простими проблемами, надає безкоштовну допомогу і вносить посильну допомогу в розбудову України та підняття її іміджу за межами держави.
Прориваючись крізь снігові замети
Прориваючись крізь снігові замети
Прориваючись крізь снігові замети
Прориваючись крізь снігові замети


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top