Вівторок, 23 квітня 2024
Корисна інформація

Як правильно зустріти Новий рік 2016

Як правильно зустріти Новий рік 2016
Рік 2016 астрологи оголосили роком червоної вогняної Мавпи. Насправді він настане не 1 січня, а набагато пізніше — 8 лютого, проте вже 31 грудня ми намагаємося догодити хазяйці наступаючого року.


Якщо порівнювати Новий рік з попереднім, роком вівці, то 2016-й буде значно динамічніший: Мавпа — активна і непередбачувана тварина, тому вірогідні різні потрясіння і несподівані події. Не варто розслаблятися, адже в наступаючому році за свої цілі і бажання доведеться боротися, проте це привід добре повеселитися і відпочити в новорічну ніч.

Рік Мавпи краще зустрічати в галасливій і веселій компанії. Темпераментна і непередбачувана Мавпа не проти пожартувати і розважитися. Якщо рік Кози радили зустрічати тихо і спокійно в сімейному колі, то рік вогняної Мавпи слід зустрічати яскраво і голосно. Ви можете сміливо вирушати на дискотеку, в ресторан, нічний клуб або будь-яке інше місце, де веселощі битимуть через край. Оскільки мавпа — ця непосидюча, активна і весела тварина, підбирайте розваги в цьому ж дусі. Обов’язкові танці, конкурси, розіграші.

Під час зустрічі Нового року, як правило, близькі люди збираються за святковим столом. Починаючи новорічне застілля, прийнято спочатку "проводити" рік, що минає, тобто згадати, що в ньому сталося важливого. У ці миті варто перелічити найприємніші події, що сталися в році, що минає, і подякувати Козі за всі хороші моменти.

У перші секунди Нового року налаштуйтеся на позитивне ставлення до оточення, попросіть Мавпу послати вам добро і радість. Забудьте про агресію, даруйте людям навколо вас любов.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top