П’ятниця, 19 квітня 2024
Корисна інформація

2016 рік. Кого він обдарує удачею?

2016 рік. Кого він обдарує удачею?
Наступного року за східним календарем нас чекає рік Червоної вогняної мавпи. Це рік подорожей, авантюр, часом безглуздих вчинків, активності і радості життя. Саме ці якості властиві і людям, що народжені в цей рік (1896, 1956, 2016).


Символ 2016 року — мавпа дає своїм підопічним хороше здоров'я, цікавість, силу розуму, тягу до навчання, любов до суперечок, оптимізм, почуття гумору, марнославство і вміння заробляти гроші. Люди, народжені в рік вогненної мавпи, відрізняються від інших "мавп" деякої безтактністю, непомірною впертістю і прагненням, інколи навіть болючим до лідерства в усіх областях. Цих людей можна назвати навіть агресивними. Але в той же час вогненні представники знаку неймовірні трудоголіки і, якщо їм вдається визначитися з конкретним напрямком інтересів, то вони домагаються в ньому неймовірних висот. Найчастіше, представники цього знака забезпечені матеріально люди. Вони мрійливі і віддані, але що чекати нам від 2016 року, кого чекає успіх, а кого розчарування і забуття?

Загальна характеристика

2016 рік за східним календарем — рік Червоної вогняної Мавпи принесе з собою нестійкий стан здоров'я. Рік буде досить вдалим для пошуку довгих відносин не тільки у протилежних статей, але і для пошуку нових друзів і знайомих. Родичі цього року будуть спілкуватися набагато частіше, а ті, хто у сварці, швидше за все знайдуть спільну мову і помиряться.

Гороскоп на 2016 рік для жінок-мавп

Рік червоної вогняної мавпи розпочнеться 8 лютого 2016 року і закінчиться 27 січня 2017. Жінкам, народженим в цей рік, він принесе удачу. Багато жінок доб'ються не просто визнання, а навіть стануть знаменитими, особливо це стосується "мавп" більш зрілого віку. Для представниць прекрасної статі рік обіцяє бути важким і метушливим. Також він подарує успіхи на роботі і турботи з дітьми. Слід стежити за жіночим здоров'ям і побоюватися охолодження відносин з другою половинкою.

Гороскоп на 2016 рік для чоловіків-мавп

Який рік за гороскопом очікує мавп чоловіків? Для них цей рік може стати особливим. Але успіх він принесе тільки тим, хто визначився з життєвими пріоритетами. Не варто чекати фортуну гравцям, шахраям і авантюристам — вона не прийде.

Чоловікам варто запастися терпінням. До кінця року їх чекає щось приголомшливе, правда із-за роботи, а точніше її надмірних обсягів, можуть виникнути неврологічні захворювання. Варто стежити за тиском, серцем і оберігатися від морозів. З жінками відносини будуть рівними. Рік буде підносити багато кумедних ситуацій і сюрпризів, можливо, ви навіть потрапите в незручну ситуацію.

Півень
Жорсткий по натурі півень в цьому році особливо наполягатиме на дотриманні своїх правил поведінки. Він буде тиснути на близьких, примушувати більш слабких підкорятися. Але в той же час, незважаючи на порожні слова, півень буде жертвувати собою заради рідних і улюблених і, навіть проявить небувалу відвагу, якщо знадобитися.

Собака
Собака буде готова у рік Мавпи пуститися берега. Швидше за все, собака потерпить фіаско у багатьох своїх справах, але до кінця року, як ніби відродиться, і почне все заново. Всі свої справи вона буде вести стрімко, без зайвих роздумів, що призведе не до тих результатів, які очікувалися. Собака в цей рік може сильно себе скомпрометувати.

Кабан (Свиня)
Все, за що не візьметься свиня в 2016 році, вона буде робити з ентузіазмом. Всі справи на роботі і в особистому житті будуть йти відмінно. Кар'єра піде на зліт, можливо несподіване підвищення. В цьому році кабани можуть зустріти свою другу "половинку". Рік у свині обіцяє бути життєрадісним і безтурботним. Проблем на горизонті не передбачається, а це головне.

Щур
Цей рік обіцяє для щура тільки позитивні емоції. Він буде розважатися і святкувати. Раніше вжиті дії, почнуть приносити свої плоди. В цьому році щур стане дійсно щасливим. Він знайде душевний спокій і рівновагу, жодних несподіваних подій у його житті не передбачається.

Бик (Віл)

Для Бика рік не самий вдалий. Весь рік його будуть мучити погані передчуття, нехороші думки. Для Биків, які в силу свого характеру ненавидять несподіванки, тим більше неприємні, це буде справжньою мукою. Віл, чий рік складеться важко і не зовсім вдало, не має права впадати у відчай. Якщо не піддаватися паніці, вдасться уникнути неприємностей.

Тигр
Всі думки тигра будуть зосереджені на новаторських ідеях. Він повірить, що дійсно, при бажанні можливо все. Але, незважаючи на працьовитість і терпіння, тигра не завжди буде переслідувати удача в його починаннях. Мавпа не дуже любить цей знак, і тому часто підносить неприємні сюрпризи там, де цього найменше очікуєш.

Кролик (Кіт)
Кролики будуть себе вести дуже прагматично. Вони не будуть плекати марних сподівань і хапати зірок з неба. Вони будуть розраховувати тільки на свої сили. Така правильна лінія поведінки дозволить кроликам провести рік спокійно і без розчарувань. Кролику краще не влазити в чужі сварки, не намагатися когось мирити, рятувати і т. д. Роль миротворця в цьому році не для вас.

Дракон
Дракон буде дуже чутливий до критики. Невдало рік скластися для тих, хто вчиться або за родом своєї діяльності зобов'язаний виконувати чужі накази. Дракон не зможе пережити насмішок мавпи і потрапить в кілька неприємних ситуацій. Допомогти добре провести рік може тільки величезне терпіння. Варто спокійніше ставитися до думки інших і не реагувати агресивно, якщо вас жаліють.

Змія
Цікава змія буде підлаштовуватися під обставини. Рік може скластися по-різному. Змія точно не втримається від того, щоб засунути свій ніс у будь-які значущі події в житті її оточення. Іноді це може вилізти їй боком. Змії варто бути обережнішою у висловлюваннях. Ніхто не звинуватить її в дурості, але тяга до сарказму в цьому році не доречна.

Кінь
На Коня чекає спокійний рік. Завдяки дипломатичним здібностям, він зможе вийти сухим з води в будь-якій ситуації. Мавпа до цього знака ставиться з повагою і неприємних сюрпризів не готує. Коню не варто всі події, що відбуваються в його житті в цей рік, сприймати всерйоз. Пропозиція руки і серця не призведе до весілля, а плани на подорожі змінюватимуться в останній момент. Поставтеся до цього філософськи, адже якщо трапляються проблеми, то вони швидко розв’яжуться.

Коза (Вівця)
Для Кози цей рік пройде під знаком сім'ї. Він не буде нічим для неї примітним, але може це і на краще. Коза постарається брати участь у суспільному житті, не сприймати всерйоз проблеми і дрібні неприємності. Найважче в цьому році для Кози те, що її ніби ніхто не помічає. Мавпа покладає на Козу роль загального помічника, непомітної доброї феї.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top