Вівторок, 23 квітня 2024
Освіта

Вперед до знань з винагородою! Новина з фото

Вперед до знань з винагородою!
Цього навчального року команда В. Козярчука започаткувала конкурс для визначення кращих учнів шкіл Світловодського району за підсумками трьох періодів: першої чверті, першого семестру та навчального року у наступних номінаціях:


  • "Кращий учень школи початкових класів",
  • "Кращий учень школи середніх класів",
  • "Кращий учень школи старших класів",
  • "Кращий учень району початкових класів",
  • "Кращий учень району середніх класів",
  • "Кращий учень району старших класів".

Перші нагородження відбулися дві неділі потому. Валентин Козярчук, Денис Назімов, В’ячеслав Терещенко, інші учасники команди у школах в Микільському, Григорівці, Андрусівці, Федірках, Іваново, Глинську, Подорожньому, Захарівці, Озерах, Павлівці, Миронівці, Свердлівці та у Великій Скельовій вручили премії найуспішнішим учням початкових, середніх, старших класів за підсумками першої чверті першого семестру:

"Ви доклали чимало зусиль, були на крок попереду і сьогодні являєтесь чудовим прикладом для інших. Сподіваємось, що така винагорода для всіх буде додатковим стимулом не зупинятись на досягнутому, вдосконалювати свої здібності та отримувати справжнє задоволення від навчального процесу".


По закінченню навчального року премію отримають й педагогічні працівники в номінаціях "Кращий вчитель школи" та "Кращий вчитель району" за високу результативність у навчанні школярів, а також науковій, творчій і соціальній активності. Адже саме їх щоденні зусилля, самовіддана праця сприяють формуванню юних особистостей, від яких залежить наше майбутнє.

Команда В. Козярчука не дає пустих обіцянок: "Ми не обіцяємо — ми робимо!".
Вперед до знань з винагородою!
Вперед до знань з винагородою!
Вперед до знань з винагородою!


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top