Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
ТОП-новини Економіка

У Світловодську підняли квартплату. І зробив це «Ощадбанк»

У Світловодську підняли квартплату. І зробив це «Ощадбанк»
Вибори закінчились, і Світловодські пенсіонери, йдучи віддавати останні копійки зі своєї мізерної пенсії за комунальні послуги, раптово виявили, що тепер за квартплату доведеться заплатити на 20% більше.
^ Реклама ^

Ні, розмір її не змінився. Це доблесний "Ощадбанк", який їм ще не віддав вкрадені накопичення з часів СРСР, збільшив вартість касового обслуговування своїх клієнтів. Адже АТ "Ощадний банк" (протокол №41 КТПП від 30.09.2015 р.) установило вартість касового обслуговування своїх клієнтів в розмірі "1% від суми, але не менше 10 грн.".

Тепер, наприклад, щоб сплатити державний збір 0,87 грн. за отримання дитині паспорта, потрібно заплатити ще 10 грн. Так же само береться 10 грн. за кожнуквитанцію при сплаті комунальних послуг.

У нашому будинку 50 квартир (проживає 86 осіб, більшість з яких пенсіонери), власники яких тепер при сплаті тільки квартплати вимушені заплатити невідомо за що "Ощадбанку" в рік 6 000 грн. Тобто фактично банк автоматично збільшив на 20% вартість квартплати та інших комунальних платежів, а субсидії на цю суму не передбачені.

Але "Ощадбанк" - це державний, а не комерційний приватний банк. То чому ж Держава наживається на самій бідній частині населення?

На думку багатьох пенсіонерів, дії керівництва "Ощадбанку" підпадають під корупційну складову. Адже "Ощадбанк" намагається отримати і вже отримує "неправомірну вигоду", яка карається Кримінальним Кодексом.

Тож питання до новообраних депутатів міської ради: чи є можливість примусити "Ощадбанк" відмінити вказані вище побори населення, яке і так ледве-ледве сплачує уже непідйомні комунальні послуги?

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top