Субота, 20 квітня 2024
Місцеві вибори 2015 Добрі справи

Юрій Богдан: «Дякую кожному жителю округу за співпрацю» Новина з фото

Юрій Богдан: «Дякую кожному жителю округу за співпрацю»
Основне місце роботи місцевих обранців — сесійна зала, а вся допомога, яка надаєть на окрузі — це їх власна ініціатива. І добре, коли мешканці знають свого депутата не лише в обличчя, а й постійно з ним підтримують зв’язок для вирішення тієї чи іншої проблеми.


Ми продовжуємо розповідати про діяльність депутатів Світловодської міської ради. Наразі нашим співрозмовником є Юрій Богдан. Отримавши посвідчення, Юрій Іванович постійно радиться з мешканцями округу. Таким чином, за час цієї каденції, вдалося провести освітлення вулиці Б.Хмельницького до вулиць В.Бойка, Садова, Київська, Суворова, пров. Нагірний. Також багато звернень стосувалося "великої води". Ліквідовано підтоплення Хмельницького мікрорайону та зроблено можливим під’їзд до будинків по вул.Бойка, 2-а, 2-б, 2-в, відремонтовано дорогу по Богдана Хмельницького. Звісно, поза увагою не залишилися найменші та найстарші жителі, тож було облаштовано дитячі майданчики по вул.Суворова, 5-а, 13, встановлено лавочки в дворах та на підйомах. Відомо і про інші благородні справи.

— Так, у мене є така можливість, і я нею успішно скористувався — це спонсорська допомога у наданні транспортних послуг, — ділиться Юрій Богдан. До мене неодноразово зверталися спортсмени, люди з обмеженими фізичними можливостями з ЦСПРІ "Добрада", чорнобильці, "афганці", ветеранські організації з проханням допомогти транспортувати на змагання, святкові заходи, вшанування тощо. Перевезення здійснювалися безкоштовно.


Юрій Іванович є членом постійно діючої депутатської комісії з промисловості, транспорту та розвитку інфраструктури. На засіданнях приймалося чимало рішень, які були делеговані на розгляд сесій.

— Доречі, пленарні засідання для мене — це як ще одне місце роботи, адже там вирішується доля міста", — розповідає депутат.


На звернення виборців, які опинилися в складних життєвих обставинах, надавалася депутатська матеріальна допомога. І на останок нашої розмови Юрій Богдан подякував кожному жителю округу за співпрацю, адже найвищою оцінкою діяльності депутата, вважає наш співрозмовник, є нові звернення виборців.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top