Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Місцеві вибори 2015 Події

Ділові кола міста підтримали кандидатуру Геннадія Френкеля Новина з фото

Ділові кола міста підтримали кандидатуру Геннадія Френкеля
Міське відділення Української спілки промисловців та підприємців (МВ УСПП) об’єднало у своїх лавах людей, завдяки яким у Світловодську є робота, яка забезпечує зарплатами населення та поповнюється міський бюджет, відбуваються ті чи інші доброчинні акції тощо.
^ Реклама ^

Звісно, у сьогоднішній ситуації, що склалася у Світловодську (та й і в державі в цілому), говорити і про значну кількість робочих місць, і пристойні зарплати, на жаль, не доводиться, за винятком підприємств ТМ "Королівський смак". Це спонукає ділові кола міста змінити цю, здавалось, патову ситуацію на краще після виборів до органів місцевого самоврядування.

Ось чому 7 жовтня близько півсотні членів МВ УСПП зібрались в актовій залі підприємства "Королівський смак". Мета зустрічі на поточний момент — визначитись з єдиним кандидатом на міського голову. Основні критерії такого визначення для кандидата — розуміння та досвід роботи в органах місцевого самоврядування, ділові якості, поєднанні із вболіванням за долю рідного міста. Адже, як зазначив, відкриваючи засідання президент МВ УСПП Михайло Бур’янський, специфіка новообраного міського голови полягатиме у тому, що часу на керування містом йому буде відпущено щонайбільше два роки — через конституційні зміни, пов’язані із змінами адміністративно-територіального устрою, проведення яких регламентовано саме цими двома роками, в Україні очікуються нові вибори до органів місцевого самоврядування.

Ділові кола міста підтримали кандидатуру Геннадія Френкеля
Михайло Бур’янський


Він не зняв частини провини і із місцевих ділових кіл, які п’ять років тому підтримали обрання нинішнього міського голови, здебільшого — депутатського корпусу та міськвиконкому. Що за ці роки призвело до поглиблення кризових явищ у Світловодську і до фактичного розвалу його інфраструктури. Тож, сказав Михайло Миколайович, грядущі вибори дають місту шанс зупинити ці руйнівні процеси…

Вторив Михайлові Бур’янському і наступний промовець, засновник підприємства "Королівський смак" Віктор Король. Тому, з огляду на стислі часові рамки, розпорошуватись на підтримку різних кандидатів було би, за його словами, неприпустимою розкішшю. Відтак, іншої кандидатури на посаду міського голови у цей вкрай скрутний час, окрім Геннадія Френкеля, він не бачить, прийнявши його пропозицію бути у нього на цих виборах довіреною особою.

Ділові кола міста підтримали кандидатуру Геннадія Френкеля
Віктор Король


"Тому закликаю всіх вас підтримати його кандидатуру", — підсумував свій виступ Віктор Михайлович.


Цей заклик авторитетного підприємця, підприємства якого забезпечують робочими місцями понад дві тисячі світловодчан і власівчан та послідуючий виступ Геннадія Френкеля, який розповідаючи і про себе, і про те що він встиг зробити для міста протягом 2006-першої половини 2009 років, перебуваючи на посаді секретаря міськради та виконуючи обов’язки міського голови, і про його бачення розвитку Світловодська й Власівки, схоже, остаточно переконали присутніх: його кандидатура на посаду міського голови — найбільш доцільна й раціональна. Що знайшло своє підтвердження у майже одностайному голосуванні.


^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top