П’ятниця, 19 квітня 2024
Корисна інформація

До уваги споживачів послуг! Тарифи на теплопостачання і гарячу воду

СП ТОВ «Світловодськпобут» нагадує про тарифи на теплову енергію та на послугу з централізованого водопостачання для потреб бюджетних установ, релігійних організацій та інших споживачів; на послуги з централізованого опалення та послуги з централізованого постачання гарячої води, що надаються населенню. У додатку – Постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.



Для населення
Тарифи на послуги з централізованого опалення та послуги з централізованого постачання гарячої води, що надаються населенню встановлено Постановою Національної комісії ,що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг від 31.03.2015 року №1171.

 

грн. з ПДВ

без лічильників

за наявності лічильників

Тариф на послугу з централізованого опалення для абонентів житлових будинків з приладами обліку теплової енергії за 1 Гкал

 

647,27

Тариф на послугу з централізованого опалення для абонентів житлових будинків без приладів обліку теплової енергії (по нормі) за 1 кв. м загальної площі в місяць протягом  опалювального періоду

18,07

 

Тариф на послугу з централізованого постачання гарячої води за 1 куб. м води:

   

за умови підключення рушникосушильника  до системи гарячого водопостачання  

 

43,58

за відсутності рушникосушильника

 

40,55

 

Тарифи набирають чинності з 8 травня 2015 року (з дня офіційного опублікування постанови НКРЕКП №1171 від 31.03.2015. в "Офіційному віснику України" №34 від 08.05.2015р.)

 

Структура тарифів на послуги з централізованого опалення та централізованого постачання гарячої води, що надаються населенню СП ТОВ «Світловодськпобут».

 

Для потреб бюджетних установ, релігійних організацій та інших споживачів (крім населення) (тарифи на теплову енергію)

Відповідно до Постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг від 30.04.2015р. № 1507 з 1 травня 2015 року встановлено тарифи на теплову енергію для потреб бюджетних установ, релігійних організацій та інших споживачів (крім населення) по СП ТОВ «Світловодськпобут»

 

грн. з ПДВ

 

за наявності лічильників

1.Тариф на теплову енергію за 1Гкал для потреб  бюджетних установ

1636,03

2. Тариф на теплову енергію за 1Гкал для  потреб релігійних організацій

927,38

3.Тариф на теплову енергію за 1Гкал для потреб інших споживачів (крім населення)

1636,03

 

Структура тарифів на теплову енергію для потреб бюджетних установ, релігійних організацій, інших споживачів (крім населення) СП ТОВ «Світловодськпобут».


Для бюджетних установ, релігійних організацій та інших споживачів (крім населення) (тарифи на послугу з централізованого постачання гарячої води)

Відповідно до Постанови Національної комісії, що здійснює  державне регулювання у сферах енергетики та  комунальних послуг  від 30.04.2015р. № 1543 з 1 травня 2015 року  встановлено тарифи на послугу з централізованого постачання гарячої води для бюджетних установ, релігійних організацій та інших споживачів (крім населення) по СП  ТОВ «Світловодськпобут»

грн. з ПДВ

 

за наявності лічильників

1.Тариф на послугу з централізованого постачання гарячої води за 1куб.м. для  потреб бюджетних установ

86,75

2.Тариф на послугу з централізованого постачання гарячої води за 1куб.м. для  потреб релігійних організацій

52,09

3.Тариф на теплову енергію за 1Гкал для  потреб інших споживачів (крім населення)

86,75

 

Структура тарифів на теплову енергію для потреб бюджетних установ, релігійних організацій, інших споживачів (крім населення) СП ТОВ «Світловодськпобут».


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top