П’ятниця, 19 квітня 2024
ТОП-новини Спорт

Володимир Лисак — бронзовий призер чемпіонату України з баскетболу серед ветеранів Новина з фото

Володимир Лисак — бронзовий призер чемпіонату України з баскетболу серед ветеранів
З 7 по 11 серпня в місті Южному Одеської області на базі баскетбольного клубу "Хімік" (клуб Суперліги) відбувся 6-й чемпіонат України з баскетболу серед ветеранів молодшої вікової групи (від 40 до 45 років). Цей чемпіонат входить в програму ветеранських ігор України і проводиться під егідою національного олімпійського комітету України раз в два роки.


На престижні змагання запросили й тренера з баскетболу Світловодської КДЮСШ Володимира Лисака (на фото ліворуч). Додому наш земляк повернувся переможцем. Він з гордістю продемонстрував нам бронзову медаль і розповів про участь у чемпіонаті:

"Спочатку у мене був намір поїхати на турнір від Кіровоградської області, але у нас, на жаль, навіть не провели обласний чемпіонат, за результатами якого б сформуватися збірна команда Кіровоградщини. Згідно з регламентом змагань дозволяється брати одного гравця з іншої області, тож я із задоволенням відгукнувся на запрошення хлопців з Кривого Рогу, проти яких я грав у 90-х роках, виступаючи у вищій лізі за команди Запоріжжя та Одеси."


Усього в змаганнях взяли участь 12 команд з Одеси, Києва, Харкова, Полтави, Вінниці, Маріуполя, Чернігова, Миколаєва, Житомирської області. Хочу сказати, що рівень змагань був дуже високий, і його учасники, з-поміж яких були призери та чемпіони України, на мою думку, могли б і зараз достойно грати, принаймні, у першій лізі.

Команда Кривого Рогу, в складі якої грав Володимир Лисак, виступила достойно й посіла третє місце, поступившись лише чемпіонам і призерам минулих років. Перше місце здобула команда з Києва, яка вже третій рік поспіль завойовує чемпіонський титул, усі її гравці – спортсмени Суперліги. На другому місці опинилася команда з Маріуполя.

"Ми поступилися небагато: Києву — 12, а Маріуполю — 11 очок. В боротьбі за третє місце ми зустрілися з сильною командою із Житомира і виграли у них 15 очок, — розповів Володимир Лисак. — Взагалі, я задоволений участю в турнірі, я грав без замін усі ігри й приносив користь команді. Також було дуже приємно зустрітися з багатьма тренерами, які, як і я, працюють з дітьми, й не залишають спорт. Вважаю, що тренер повинен бути прикладом і показником для своїх вихованців, тримати себе у формі й вести активний спосіб життя".


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top