Вівторок, 23 квітня 2024

^ Реклама ^
Корисна інформація

Виконавча служба управління юстиції повідомляє про наявність вакантної посади

Відділ державної виконавчої служби Світловодського міськрайонного управління юстиції повідомляє про наявність у відділі вакантної посади державного виконавця.
^ Реклама ^

Кваліфікаційні вимоги: громадянство України, вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавра, спеціаліста або магістра, за напрямком підготовки, в галузі знань "Право", без вимог до стажу.

Звертаємо увагу, що робота в органах державної виконавчої служби надає можливість здобуття практичного досвіду у юридичній сфері, при цьому працівники органів державної виконавчої служби є державними службовцями, які у відповідності до Закону України "Про державну службу" та Закону України "Про державну виконавчу службу" мають право на соціальний та правових захист відповідно до статусу, на просування по службі, отримання винагороди в порядку встановленому Законом України "Про виконавче провадження". Заробітна плата складається з посадового окладу, премії, доплати за ранг та надбавки за вислугу років, а також інших надбавок згідно із законодавством.

Додаткову інформацію щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці, а також умов прийняття участі у конкурсі можливо отримати у відділі кадрової роботи та державної служби Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області за адресою: м. Кіровоград, вул. Дворцова, 6/7, каб. 111, тел. (0522) 35-66-47.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top