Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Блоги Олександр Форостяний

Як велосипедом можна робити кроки по деолігархізації у Світловодську і в Україні Новина з фото

Як велосипедом можна робити кроки по деолігархізації у Світловодську і в Україні
Пізно ввечері, близько 22 години, в неділю 26 липня на вулиці Приморській я велосипедом повертався з дачі і помітив рух із сторони автостанції вантажівки з цистерною якогось палива. Поставивши велосипед і два відра на проїжджу частину вулиці я перекрив таким чином дорогу.
^ Реклама ^

Величезна вантажівка зупинилася в одному метрі переді мною і велосипедом. Водій на мій поклик спустився з високої кабіни і сказав, що йому хазяїн сказав їхати цією дорогою. На це я йому повідомив, що рух по вулиці Приморській вантажному транспорту заборонений, відповідні дорожні знаки встановлено. Також пояснив водію, що від таких "ваговозів" будинки дають тріщини, руйнуються, дорога розбивається, мешканці вимушені дихати вихлопними газами, в квартирах великий шум і вібрації від проїзду вантажівок. До честі водія, він спокійно розвернувся, піднявся в кабіну авто і довго більше сотні метрів довгоміром вирулював заднім ходом аж до міського Палацу культури, де розвернувся і поїхав дорогою біля автостанції.

Молода сім’я з дітьми, яка чекала поки порушник звільнить проїзд для їхньої автомобілю червоного кольору, спостерігали за моїми діями, підтримали мене в моєму поступкові і подякували за таку рішучість. Інший мешканець, передпенсійного віку, який виносив пакет в сміттєві баки, своє відношення до порушника висловив так, що, мовляв, нехай їздять собі аж допоки не розіб’ють дорогу так, щоб по ній ніхто не зміг їздити.

Думаю читачам зрозуміло, що тільки наше - мешканців вулиці Приморської - вольове зусилля принесе успіх по дотриманню дорожнього порядку! Щоб оберігатися від таких порушників, щоб наша домівка була затишною і комфортною, підключайтеся! Можна встановити чергування мешканців для контролю проїзду вантажівок, фіксувати на фото та відео проїзд порушників, можна одразу телефонувати на 102 для відповідного реагування.

Повторюся, що тільки наші вольові дії зможуть змінити на краще життя в нашому місті і в Україні.

Хто хоче приєднатися до наведення порядку на вулиці Приморській, можете звертатися до мене по телефону: 096 225 2446.

Олександр Форостяний,
мешканець вулиці Приморська,
громадський активіст

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top