П’ятниця, 29 березня 2024
Освіта

У світловодських школярів є можливість навчатися за кордоном

У світловодських школярів є можливість навчатися за кордоном

Як повідомляє Департамент загальної середньої та дошкільної освіти Міністерства освіти і науки України, організація Американські Ради з міжнародної освіти АСТR/АССЕLS (Аmегісаn Соuncils), яка фінансується Державним департаментом США за підтримки відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні протягом осіннього періоду 2015 року проводитиме набір школярів за програмою "Програма обміну майбутніх лідерів" (FLЕХ) на 2015-2016 навчальний рік.


До участі у програмі запрошуються учні 8, 9, 10 класів, які народилися в період з 01 січня 1999 року по 15 липня 2001 року та володіють англійською мовою на достатньому рівні. Також запрошуються діти з обмеженими фізичними можливостями, які є учнями 8-11 класів та народилися в період від 1 березня 1998 року до 15 липня 2001 року. Конкурс для учнів з обмеженими фізичними можливостями проходить окремо від загальної групи, вони змагаються між собою.

Детальну інформацію про графік проведення відбіркових турів, список співробітників організації Американські Ради, які будуть проводити конкурсний відбір та перелік міст де розміщені центри тестування, розміщено на веб-сайті Американських Рад за посиланням:
americancouncils.org.ua.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top