Субота, 20 квітня 2024
ТОП-новини Добрі справи

Родзинкою Хмельницького мікрорайону Світловодська стане парк! Новина з фото

Родзинкою Хмельницького мікрорайону Світловодська стане парк!
Люди, що живуть поряд з Михайлівською церквою, в Табурищі, хвилюються. Завозиться земля, працює бульдозер, рівняється берег озера Великого. Невже якийсь бізнесмен будує приватний пляж?


З’ясувалося, що це Костянтин Каспров, підприємець, керівник громадської організації "Наше місто", депутат міської ради почав втілювати у життя свій давній задум — парк відпочинку. Ось що він розповів нашому виданню:

— Кілька років тому, до мене і мого батька звернувся настоятель Михайлівської церкви протоієрей Василь Шиман з проханням допомогти в облаштуванні парку навпроти храму. Ми погодилися відразу, але довго не могли розпочати роботу з різних причин.

Помер мій батько і це велике горе мене просто приголомшило. Але в пам’ять про рідну людину я вирішив повернутися до цього проекту.

Спочатку запропонував міській раді виділити церкві додаткову ділянку землі. Потім на моє замовлення розробили проект. Мешканці приватного сектору не давали згоди, побоюючись, що будівництво закриє підхід до озера. Довго шукали, де взяти велику кількість чорнозему.

Нарешті, все уладналось і ми розпочали роботу. Завезли землю, звернулися до ПМК-68 за технікою, розпланували майданчик, незабаром зробимо доріжки, паркан, щоб тварини не з’їли деревця, які ми восени разом з прихожанами Михайлівської церкви і членами ГО "Наше місто" посадимо. Є ідея побудувати капличку, щоб кожен зміг поставити свічку, коли церква закрита. Вхід для людей завжди буде відкритим — заходьте, відпочивайте, отримуйте задоволення!

Сьогодні я твердо налаштований вкласти власні кошти і все заплановане зробити. Це буде моїм подарунком мешканцям Табурища, які, на мій погляд, обділені місцями для відпочинку. Сподіваюсь, що парк стане "родзинкою" Хмельницького мікрорайону Світловодська!


Родзинкою Хмельницького мікрорайону Світловодська стане парк!

Експлікація:
1. Тихий відпочинок
2. Дитячий ігровий майданчик (7-12 років)
3. Дитячий ігровий майданчик (3-6 років)
4. Вхідний майданчик
5. Парковка
6. Альтанка
7. Дзвонарня
8. Житловий будинок
9. Церква

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top