Четвер, 28 березня 2024
Події

Дмитро Ткачонок — начальник Бердянського міськвідділу внутрішніх справ Новина з фото

Дмитро Ткачонок — начальник Бердянського міськвідділу внутрішніх справ
Про призначення колишнього начальника міліції Світловодська Дмитра Ткачонка керівником Олександрійського райвідділу УМВС України в Кіровоградській області ми почули разом з новиною про прибуття до нас нового начальника міськвідділу Вячеслава Лавренюка, 8 липня. Несподівано для всіх працівників відділу, здається.


Але сюрпризи на цьому не закінчилися. Як повідомляє сайт "Моя Олександрія", на новій посаді Дмитро Ткачонок пробув лише дві доби. З посиланням на Василя Титаренка – начальника штабу обласного Управління внутрішніх справ, сайт повідомляє, що 9 липня вийшов наказ МВС про призначення Дмитра Ткачонка начальником Бердянського міськвідділу внутрішніх справ Запорізької області, але про це стало відомо лише 13 липня і обласному керівництву, і самому Дмитру Ткачонку.

Сьогодні вранці ми зателефонували Дмитру Георгійовичу, подякували за спільну роботу і спитали про призначення. Дійсно, 7 липня його призначили начальником Олександрійського райвідділу міліції, 8 липня його представили колективу, а 9 липня вийшов наказ МВС про інше призначення – до Бердянська. 20 липня він стане до роботи.

Вітаємо Дмитра Ткачонка з підвищенням і бажаємо міцного здоров'я, успіхів у роботі, визнання.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top