Четвер, 28 березня 2024
ТОП-новини Фоторепортаж Відео Свято

День рибалки у Світловодську – народне свято! Новина з фото Новина з відео

День рибалки у Світловодську – народне свято!
Навіть той сумний факт, що напередодні професійного свята Світловодські рибалки три доби не "ходили" в море через негоду, не зіпсував заходу, який відбувся у неділю, 12 липня біля Обеліску Слави.


Дві тонни риби з холодильників підприємств продали, юшки наварили і пригостили усіх охочих, вітали один одного, нагороджували грамотами. Як же без цих традиційних з радянських часів відзнак!

З радістю приймали Почесні грамоти виконавчого комітету Світловодської міської ради начальник Управління охорони, використання і відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства в Кіровоградській області Микола Руденко та його заступник Тетяна Ціленко.

Знані рибалки у місті та районі Максим Михальов, Олена Вищепан, Микола Потеряйко, Олександр Остапенко, Василь Іващенко, Григорій Дикий, Петро Цьома, Євген Горбенко, Олександр Бойчук, Віталій Троян, Сергій Серебряков, Петро Грищенко, Микола Ненько, Микола Колодій, Сергій Коваленко, Олексій Близнюк, Євген Сіненко, Любов Голина, Олександр Яшний також отримали Почесні і просто Грамоти міськвиконкому та "Кіровоградрибохорони". Міський голова Юрій Котенко дякував людей цієї мужньої професії за збереження та відтворення водних ресурсів, бажав міцного здоров’я і успіхів у роботі.

Ми поспілкувалися з продавцями риби. Нашу увагу привернули великі соми, що привіз на свято директор РПА "Андрусівське" Євген Сідненко зі своїми працівниками. Не зважаючи на солідну вагу – 8-10 кг і ціну у 45 грн. за кілограм, розпродали все, загалом до 500 кг риби.

"Завдяки таким святам, ми наближаємося до споживача, бо не кожен зможе приїхати до нас в Андрусівку", – сказав Євген.


Три привітні жінки Олена, Галина і Раїса – подруги, прийшли на свято разом і з задоволенням куштували юшку. Кажуть, дуже добра!

А прикрасив свято, як завжди, талановитий колектив Міського палацу культури на чолі з Ларисою Ляшенко. 64 творчі одиниці перервали свої відпустки і принесли людям справжню радість!

Долучилися до організації свята і "Комбінат комунальних послуг" під керівництвом Володимира Білана, підприємці Микола Потеряйко, Олександр Коханюк.

Начальник "Кіровоградрибоохорони" Микола Руденко задоволений результатом роботи і впевнений, що так дружньо і весело, як у Світловодську, День рибалки не святкують ніде!


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top