Вівторок, 23 квітня 2024
ТОП-новини Відео Надзвичайні пригоди

Табурище знову залило (ОНОВЛЕНО) Новина з фото Новина з відео

Табурище знову залило (ОНОВЛЕНО)
Небачена посеред літа злива, що накрила Світловодськ 2 липня, буквально залила Табурище. Начальник ДПРЧ-17 Олександр Володимирович Сіденко розповів нашому виданню, як він та його підлеглі дві доби — 2 та 3 липня рятували городи і будинки мешканців Хмельницького мікрорайону.


У зоні лиха постійно працювали 2 пожежні цистерни ДПРЧ-17, 3 глибинні електронасоси (з них 2 з Олександрії), 3 пожежних мотопомпи (з них 1 з Олександрії та 1 з Онуфріївки).

До служби порятунку по телефону надійшло 58 повідомлень щодо необхідності відкачування води з підтоплених територій, з них: 2 житлових будинки (вул. Горького, 40 та пров. Горького, 6); 9 погребів; 2 підвали; 54 приватних домоволодінь та близько 800 м2 проїжджої частини по вулицях Б.Хмельницького, Горького, П.Морозова та Вишнева.

В цілому рятувальники працювали на вулицях Вишнева, П. Морозова, Горького, Кірова, Конька, Ворошилова, Пархоменка, Колгоспна, Б.Хмельницького, Українська, 37 (підтоплення погребу). Загальний об'єм води, яку відкачали рятувальники складає близько -180 м3.

Також, 4 липня до служби порятунку звернулися про необхідність відкачування води з насосної станції, що розташована на вулиці Памяті Героїв, 5. З метою недопущення повторного підтоплення території відразу було залучено пожежну цистерну та електронасос. Після відкачування води рятувальниками, працівники насосної усунули несправність та відновили роботу станції.



Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top