Четвер, 28 березня 2024
Авто

До уваги учасників дорожнього руху! Штормове попередження по Україні!

До уваги учасників дорожнього руху! Штормове попередження по Україні!

За інформацією Гідрометцентру, в зв'язку з переміщенням з південного сходу та активізацією циклону в Україні, крім західної частини, очікується ускладнення погодних умов: у другій половині дня 25 червня у східних, південних областях та на Дніпропетровщині, протягом 26 червня і у центральних та північних областях грозові дощі, в окремих районах сильні зливи, град.


26 червня вночі у центральних, вдень і в північних областях місцями дуже сильні дощі; вдень на Лівобережжі в окремих пунктах крупний град та шквали 25-28 м/с.

Державтоінспекція України закликає водіїв бути уважними та обережними за кермом, неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху. Не перевищуйте швидкість, дотримуйтесь безпечної дистанції та правил паркування, відмовтеся від ризикованих маневрувань.

Пам’ятайте, що в дуже сильний дощ краще зупинитися та перечекати негоду. При зупинці обов’язково включайте аварійну світлову сигналізацію.

За недостатньої видимості, а особливо з настанням сутінок, водіям і пішоходам рекомендується обов'язково виділити себе на дорозі. Водії повинні завчасно включити на своїх автомобілях габаритні вогні, ближнє світло фар або протитуманні фари, а пішоходи - по можливості використовувати світлий одяг і світлоповертаючі елементи, що дозволить водіям завчасно побачити їх на дорозі та відповідно зреагувати.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top