Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Події

Михайло Литвиненко: "Прокуратура помиляється, але не вибачається" Новина з фото

Михайло Литвиненко: "Прокуратура помиляється, але не вибачається"

Нещодавно, а саме 11.06.2015, Прес-службою прокуратури Кіровоградської області, була оприлюднена інформація: "На неправомірній вигоді у розмірі 125 тис. грн. викрито директора заводу", де йшлося, буцімто "про викриття на отриманні 125 тис. грн. неправомірної вигоди директора заводу залізобетонних виробів, депутата Світловодської міськради".
^ Реклама ^

На жаль, дану "новину" активно "підхопили" і окремі засоби масової інформації, в тому числі і місцеві, але до честі справжніх журналістів та ЗМІ, які після з’ясування помилковості повідомлення, виправили свою стрічку новин та вибачились.

Інші ж, "змі", так і продовжують тиражувати брехню та вводити в оману громадян, моїх виборців, які активно цікавляться в мене про правдивість подібних "новин".

Тому, змушений зробити ОФІЦІЙНУ ЗАЯВУ:

Я, Литвиненко Михайло Володимирович, директор заводу залізобетонних виробів, депутат Світловодської міської ради, ніяких протиправних вчинків не здійснював, правоохоронні органи ніяких претензій, а тим більше звинувачень на мою адресу не висували.

Що ж до повідомлення про "неправомірну вигоду", то краще ознайомитись з інформацією Департаменту протидії злочинності у сфері економіки МВС України – "На Кіровоградщині затримано двох директорів хабарників", від 11.06.2015, і мова там іде про директора головного заводу залізобетонних виробів ТДВ "О’єднання Дніпроенергобудпром", який теж є депутатом Світловодської міської ради.

Сподіваюсь, що в подальшому, особи, які вважають себе журналістами, будуть дотримуватись правила – інформація повинна бути підтверджена, як мінімум з двох джерел, і тільки тоді подаватись, як новина, а не плітка.

З повагою,
директор заводу залізобетонних виробів,
депутат Світловодської міської ради,
Михайло Литвиненко.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top