Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Ганна Нестеренко Спорт

У Світловодську встановлено черговий спортивний майданчик! Новина з фото

У Світловодську встановлено черговий спортивний майданчик!
Останнім часом спорт в нашому місті стає все популярнішим: тільки за останні місяці пройшло кілька грандіозних турнірів та змагань з різноманітних видів спорту, а на майданчиках все більше й більше молоді. Радісно, що й наша громадська організація "Майбутнє без меж" не лишилися осторонь від активного виховання молоді.
^ Реклама ^

5 червня спортивний майданчик в міському парку ім. Т.Г.Шевченка доповнився ще одним сучасним комплексом для занять з Street Workout. Це стало можливим завдяки плідній співпраці та за підтримки заступника голови Кіровоградської обласної державної адміністрації Вікторії Атаманчук, обласного управління молоді та спорту і дружньої команди цього департаменту: Ірини Глобенко, Констянтина Шмалько та Ірини Стрельцової.

Встановлення цього майданчика пройшло в рамках Всеукраїнської Акції "Відповідальність починається з мене" і саме з цього стартує активний розвиток цієї інформаційної кампанії у Світловодську.

Хочеться окремо подякувати Надії Клокар за оперативну підтримку акції, МиколІ Швецю та Надії Котовій за їх особистий вклад у цю справу.

Сподіваюсь, що літо-2015 започаткує потужний спортивний рух на Світловодщині. Приєднуйтесь, адже наше місто – це наша відповідальність!
У Світловодську встановлено черговий спортивний майданчик!
У Світловодську встановлено черговий спортивний майданчик!


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top