Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Події

Золотий кубок фестивалю дружин юних пожежних вперше у Світловодську! Новина з фото

Золотий кубок фестивалю дружин юних пожежних вперше у Світловодську!
4 червня у Кіровограді відбувся обласний етап фестивалю "Дружин юних пожежних". Серед семи команд-учасників — наші найкращі!
^ Реклама ^

Взяти участь у заході випала честь семи командам області: Знам’янки, Кіровограда та Кіровоградського району, Долинської та Бобринця, Новоукраїнки і, звичайно, Світловодська. Варто зауважити, що право бути на сцені діти вибороли, вийшовши переможцями у шкільних, міських та зональних етапах фестивалю.

За весь час існування даного заходу, а він триває вже двадцять перший рік поспіль, золотий кубок вперше приїхав до Світловодська, власниками якого стали учасники команди "Звичайні люди", вихованці СЗШ № 3: Герман Денис, Міщенко Владислава, Павленко Маргарита, Дементій Ігнатій, Тіщенко Вікторія та Головко Дар’я — саме вони продемонстрували журі та глядачам чудові вокальні здібності, дикцію, хореографічну підготовку та основне — високий рівень знань теорії з безпеки життєдіяльності.

Першість діти виборювали у запеклій боротьбі, бо всі команди були налаштовані лише на перемогу. Серед дітей точилася безкомпромісна боротьба на різних етапах та дистанціях. Один зайвий бал міг змінити долю команди. Але на те і змагання, щоб визначати найкращих.

Свої вміння команди демонстрували у чотирьох конкурсах "Візитка", "Домашнє завдання", "Медичний" та "Безпечна прогулянка". На першому етапі було представлено творчі номери на тему безпеки життєдіяльності. Пісні, театралізовані постановки, вірші, міні-спектаклі - чим тільки не дивували учасники змагань!

Медичний конкурс довів, що у лавах юних "дюпівців" росте достойна зміна, адже 10 питань, одна хвилина часу і жодної підказки, лише свої знання та швидкість дій. Після художніх і жартівливих номерів, команди показували свої навички і вміння на практиці у спортивних естафетах. До речі, на даному етапі світловодці встановили новий рекорд: пройшли всі перешкоди лише за 56 секунд, такого в історії заходу ще не було!

Варто відзначити, що за феєричним виступом команди стоїть щоденна напружена праця, виснажливі репетиції, вирішення нелегких організаційних питань. І хто, як не керівники команд, найкраще знають скільки зусиль потрібно докласти, скільки часу потрібно витратити, скільки варіантів випробувати, щоб виступ "засяяв" і став незабутнім.

Тож висловлюємо подяку керівникам команди "Звичайні люди" — Мельник Ірині Петрівні — заступнику директора з НВР та Петровій Наталії Василівні — заступнику директора з ВР СЗШ №3. І в свою чергу бажаємо команді та керівникам невичерпних ідей, творчих успіхів, натхнення, і звичайно — перемоги у Всеукраїнському — останньому фінальному турі Фестивалю, де вони будуть відстоювати честь не лише нашого міста, а й Кіровоградщини в цілому. І будемо сподіватися, що Золотий кубок фестивалю залишиться на Світловодщинi на довгі роки!
Золотий кубок фестивалю дружин юних пожежних вперше у Світловодську!
Золотий кубок фестивалю дружин юних пожежних вперше у Світловодську!

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top