П’ятниця, 19 квітня 2024
Культура

Учні Власівської дитячої музичної школи – дипломанти «Золотого Зорепаду» Новина з фото

Учні Власівської дитячої музичної школи – дипломанти «Золотого Зорепаду»
1-2 травня в Дніпропетровську відбувся VII Відкритий Міжнародний фестиваль-конкурс музики та академічного вокалу "Золотий Зорепад", організований культурним центром "Пектораль", Національною Всеукраїнською музичною спілкою, Департаментом культури, туризму, національностей та релігій Дніпропетровської облдержадміністрації.


Метою цього традиційного фестивалю-конкурсу є вдосконалення композиторської, інструментальної та вокальної майстерності його учасників, сприяння естетичному вихованню підростаючого покоління, розвиток таланту і творчого потенціалу юних виконавців на основі кращих зразків української, російської, зарубіжної музичної культури, ознайомлення з музичним мистецтвом країн учасників фестивалю, подальше зміцнення зв'язків між народами. Щороку сотні музикантів, вокалістів, композиторів випробовують свої сили у цьому престижному фестивалі-конкурсі.

Цьогоріч учасниками "Золотого Зорепаду" стали і учні Власівської дитячої музичної школи – Володимир Омельченко і Володимир Савчук (викладач Пономаренко Т.М.). Хлопці гідно представили рідну школу і стали Дипломантами конкурсу, посівши ІІ місце у своїй віковій категорії (від 12 до 14 років) у номінації "Інструментальний жанр", фортепіано ансамбль.

Учні Власівської дитячої музичної школи – дипломанти «Золотого Зорепаду»

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top