Вівторок, 16 квітня 2024
Спорт

Євген Рахімбердієв: "Займайтеся спортом і будьте красивими, молодими та сильними, а головне — здоровими!" Новина з фото

Євген Рахімбердієв: "Займайтеся спортом і будьте красивими, молодими та сильними, а головне — здоровими!"

Сьогодні особливої гостроти набуває питання фізичної культури. І це не випадково, оскільки фізичне виховання є запорукою здоров’я молоді — найбільшої цінності держави.


Нашою основною ціллю та завданням є: популяризація та розвиток спорту, пропаганда здорового способу життя, особливо серед дітей і молоді. Треба, щоб діти змалку багато рухались, займались спортом, особливо в теперішній бурхливий час Інтернету, коли діти вдома часто проводять вільний час як не перед телевізором, так перед монітором комп’ютера. У 90% школярів діагностуються різні захворювання, діти мають низьку фізичну підготовленість. Гострими проблемами є алкоголізм, куріння та наркоманія серед молоді. Наша робота полягає у тому, щоб відволікти наших дітей від комп’ютерів та барів і залучити їх до занять спортом. Чим більше їх тренуватиметься у спортзалах — тим здоровішими вони виростуть. І головну роль в цьому мають відігравати фізична культура і спорт.

Всі ми прекрасно розуміємо, що спорт — це запорука здоров’я майбутнього нації. Ми намагаємося якомога більше показувати та розповідати підростаючому поколінню про переваги здорового способу життя. За останні два роки ми провели більше 20 великих турнірів у нашому місці, наприклад: змагання з силового жиму лежачи, екстремального жиму, армреслінгу, змішаних єдиноборств тощо. З метою масового залучення дітей та підлітків до регулярних занять фізичною культурою і спортом та підвищення їхньої рухової активності ми проводимо спортивні акції та спортивні змагання серед шкіл.

Я вважаю, що спорт і молодь — поняття нероздільні. Вже сьогодні можна констатувати певну зацікавленість молоді до спортивних турнірів. Ми бачимо, що спортивні заходи користуються популярністю і молодь не залишається осторонь. Після вдало проведених змагань до мене часто звертаються батьки, цікавляться в яку спортивну секцію краще віддати свою дитину.

Також ми ставимо перед собою завдання надавати всіляку допомогу інвалідам нашого міста. Звичайно, ми завжди раді співпрацювати з іншими громадськими організаціями, що працюють в інтересах інвалідів.

Не є секретом, що підготовка та проведення спортивних змагань — це багатогранна робота, яка потребує чимало часу, коштів та зусиль в організаційному плані, але незважаючи на це, я та моя команда робимо все, щоб молодь розвивалась, була здоровою та сильною, бо вона є наше майбутнє.

Наступним нашим проектом стане проведення змагань з армреслінгу, які відбудуться у Світловодську 24 травня в пансіонаті "Славутич" (на літньому майданчику), початок о 14:00 год. За більш детальною інформацією телефонуйте за номером 096 96 75 225. Вхід вільний! Запрошуємо всіх бажаючих відвідати змагання та взяти у ньому участь.

Займайтеся спортом і будьте красивими, молодими та сильними, а головне — здоровими!


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top