Середа, 24 квітня 2024

^ Реклама ^
Надзвичайні пригоди

Інцидент в «Школі Монтессорі» сколихнув громадськість Новина з фото

Інцидент в «Школі Монтессорі» сколихнув громадськість
Як повідомив нам начальник Світловодського міського відділу міліції Дмитро Ткачонок, 24 квітня, о 16:20 до чергової частини надійшло повідомлення про те, що на території "Школи Монтессорі" двоє чоловіків у камуфльованому одязі, у стані алкогольного сп’яніння створили конфліктну ситуацію спочатку із персоналом дошкільного навчального закладу, а згодом, не реагуючи на зауваження, почали створювати конфліктну ситуацію із батьками, які о цій порі прийшли забирати своїх дітей.
^ Реклама ^

Причиною конфлікту, як зауважив Дмитро Георгійович, став намір одного з чоловіків забрати свою дитину, яка начебто повинна була знаходитися у садочку. Як потім з’ясувалося, чоловік переплутав дитячі дошкільні заклади і його дитина ніколи "Школу Монтессорі" не відвідувала. З’ясувалося і те, що родина чоловіка усього два місяці мешкає у Світловодську, сам він також немісцевий, мешканець Донецької області і наразі прибув у тимчасову відпустку з території проведення антитерористичної операції, тож, недивно, що міста він не знає. Дивує лише його поведінка, адже у відповідь на зроблені йому зауваження, він повів себе дуже агресивно і спровокував бійку. У відповідь присутнім у садочку батькам довелося застосувати до нього силу і зв’язати руки, на що його товариш по службі витягнув ніж.

На місце події прибули слідчо-оперативні групи, учасники події були затримані, а ножі (їх було два) вилучені. Інформація про подію внесена до єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.296 ч. 2 Кримінального кодексу України (хуліганство, скоєне групою осіб з особливою зухвалістю).

Наразі правоохоронці з’ясовують деталі події, зокрема те, з якою метою було витягнуто ножа, а науково-дослідним експертно-криміналістичним центром МВС України в Кіровоградські області проводиться судово-балістична експертиза вилученої холодної зброї. За наслідками цієї експертизи буде прийнято рішення щодо кваліфікації злочину.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top