Вівторок, 16 квітня 2024
Нам пишуть

Припиніть вигулювати собак на Бульварному узвозі!

Припиніть вигулювати собак на Бульварному узвозі!
Нарешті прийшла весна і наш Бульварний узвіз зажив своїм життям. Це одне з популярних і найвідвідуваніших місць нашого міста.


Там проводяться основні свята. Хтось йде туди посидіти, поспілкуватися з друзями, хтось просто покормити голубів. Більшість мам з дітками нашого району відпочивають саме там. Але є "особлива" категорія людей, які вважають, що це місце саме для вигулу їх домашніх улюбленців...

Багато разів я була свідком сутичок між мамами та цими "особливими" власниками собак, коли у відповідь на зауваження у них вистачало нахабства покрити "не легким" словом молодих мам. Скажу чесно, тоді я не дуже звертала увагу на такі речі, але тепер у мене є свій малюк і скажіть мені, будь-ласка, чому діти повинні гуляти в собачому туалеті!?

Через дорогу є посадка. Я думаю, ні в кого руки чи ноги не відваляться, якщо пройти на 20 метрів далі, правда? По траві не можливо зробити й одного кроку, щоб ні на що не наступити. Якщо вам все одно на наших дітей, тоді подумайте про своїх, адже рано чи пізно і ваші діти, внуки чи правнуки будуть там забавлятися.

Дуже прошу: припиніть вигулювати там собак! Залишайтеся людьми. Та звертаюся до всіх небайдужих: давайте припинимо це свавілля разом, адже якщо не ми, то хто!?

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top