Вівторок, 23 квітня 2024

^ Реклама ^
Культура

Прем’єра «Примадонни»: справжній успіх! Новина з фото

Прем’єра «Примадонни»: справжній успіх!
3 квітня у міському Палаці культури відбулася прем’єра комедії Кена Людвіга "Примадонни" у постановці аматорського народного театру "Амбіція" (режисер Наталія Сандрак).
^ Реклама ^

Йдучи на комедію, люди прагнуть повеселитися, отримати заряд позитиву. Їм це вдалося сповна: світловодські артисти грали просто неперевершено, вміло передали хвилювання та відчай, безпосередність та хитрість, раптове кохання. Глядачі, як-то кажуть, спіймали цю хвилю і щедро нагороджували їхній виступ сміхом та аплодисментами.

Сюжет комедії простий: актори-авантюристи, дізнавшись з газети про помираючу тітоньку, яка шукає двох родичок, перевдяглися у дівчат, аби втертися у довіру до родини та заволодіти частиною спадку. Але саме у домі тітоньки хлопці зустрічають дівчат, в яких закохуються, хоча у тих вже були кавалери… І тут починаються історії з перевдяганнями, обманами та викриттями. Тітонька з кожним виходом на сцену виглядає і почувається все краще, здається, вона розуміє, у чому справа, але не хоче це припиняти. Хлопці визнають: саме тут знайшли своє кохання і мільйони, на які вони полювали, вже нібито й ні до чого…

П’єса допомогла акторам Дмитру Шкуріну, Олександру Варавві, Вікторії Карповій, Анастасії Лєтніковій, Костянтину Мальку, Віктору Сергєєву, Ользі Лагно, Світлані Калініній, Богдану Кавуну проявити свої різнобічні таланти та майстерність, вдало передаючи почуття своїх персонажів.

Музичне оформлення Сергія Сергієнка та Михайла Бутенка гармонійно вплелося у дії та репліки героїв; декорації Бориса Черного та Володимира Шмуговського створили відповідну атмосферу часу; малопомітна, але така необхідна була допомога помічника на сцені Миколи Дяченка.

"Амбіція" під керівництвом Наталії Сандрак працює з вересня 2012 року, режисер переконана, попри цей – без перебільшення – величезний успіх, її колективу є куди рости і до чого прагнути:

"У нашому театрі молоді люди, які хочуть працювати. Вони – ентузіасти, які приходять після роботи і репетирують доти, поки не будуть задоволені результатом. На роботі вони працюють за гроші, а сюди йдуть, бо душа кожного потребує артистизму, реалізації таланту. Я дуже вдячна кожному за їхню самовіддачу. Також дякую директору Палацу культури Ларисі Ляшенко за підтримку та розуміння".


Наступного разу п’єсу "Примадонни" можна буде переглянути тільки восени. По закінченні п’єси оголосили: цього дня для потреб воїнів АТО зібрали 2008 гривень.

Прем’єра «Примадонни»: справжній успіх!
Прем’єра «Примадонни»: справжній успіх!
Прем’єра «Примадонни»: справжній успіх!
Прем’єра «Примадонни»: справжній успіх!
Прем’єра «Примадонни»: справжній успіх!

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top