Середа, 24 квітня 2024

^ Реклама ^
Добрі справи

Допоможемо відремонтувати автомобіль для бійців АТО! (ОНОВЛЕНО) Новина з фото

Допоможемо відремонтувати автомобіль для бійців АТО! (ОНОВЛЕНО)
Координаційний центр з надання допомоги учасникам АТО та членам їх родин повідомляє, що за ініціативи активістів міського волонтерського руху, розпочинає роботу новий напрямок допомоги учасникам АТО, а саме: ремонт та відновлення військової техніки, що була пошкоджена або вийшла з ладу під час бойових дій на сході України.
^ Реклама ^

Реагуючи на пропозиції волонтерів та забезпечуючи всебічне сприяння ініціаторам даного проекту, міською владою та керівником комбінату комунальних послуг Володимиром Біланом запропоновано використовувати під вищенаведені цілі приміщення гаражу на території виробничої дільниці ККП, яка охороняється та має певні технічні можливості, необхідні для ремонтно-відновлювальних робіт.

Окремо повідомляємо, що у рамках даного напрямку діяльності та за проханням волонтерів з м.Олександрії, днями до Світловодська доставлено військову вантажівку, яка потребує відновлювально-ремонтнних робіт у певний, обмежений, період часу!

Координатор напрямку ремонту та відновлення техніки для АТО запрошує небайдужих однодумців на допомогу. Потрібні, як кваліфіковані автослюсарі, так і мешканці міста, які мають вільний час та бажання чимось допомогти нашим хлопцям на сході!

Для отримання більш детальної інформації просимо зацікавлених осіб звертатися до координатора напрямку — Григорія за тел. 098-4082-406 або до координаційного центру: 2-25-65 та 068-622-8181.

Розраховуємо на розуміння та небайдужість!

Допоможемо відремонтувати автомобіль для бійців АТО! (ОНОВЛЕНО)
Допоможемо відремонтувати автомобіль для бійців АТО! (ОНОВЛЕНО)


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top