Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Кримінал

Зловмисника, який завдав жінці ножових поранень, заарештовано

Зловмисника, який завдав жінці ножових поранень, заарештовано
36-річний житель Світловодська 8 березня наніс місцевій мешканці тяжких тілесних ушкоджень.
^ Реклама ^

Затримати підозрюваного працівникам міліції допомогли знайомі потерпілої, які не дозволили йому втекти. За вчинення замаху на вбивство чоловіку загрожує покарання від 7 років позбавлення волі.

До Світловодського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про доставлення до лікарні жінки з проникаючим пораненням грудної клітини.

Правоохоронці терміново виїхали на місце події. У результаті проведення слідчих було встановлено, що підозрюваний мав з 24-річною потерпілою давні неприязні відносини. Під час розпиття спиртних напоїв з товаришем у чоловіка виник намір з’ясувати зі знайомою стосунки. Він зателефонував місцевій жительці та призначив їй зустріч.

Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, зловмисник взяв з собою ножа і разом з другом вирушив на "розмову". Жінка прийшла у домовлене місце з кількома знайомими.

Між конфліктуючими сторонами виникла сварка. Чоловік ножем ударив потерпілу. Після скоєного знайомі жінки перешкодили зловмиснику зникнути з місця пригоди. Правоохоронці, що прибули за викликом, затримали підозрюваного.

— За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 15 "Замах на злочин" ч. 1 ст. 115 "Умисне вбивство" Кримінального кодексу України. — повідомив начальник Світловодського МВ УМВС в області Дмитро Ткачонок. — Стосовно зловмисника обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Триває розслідування.


За матеріалами Світловодського МВ УМВС України в Кіровоградській області


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top