Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Спорт

Наші шахісти вдало виступили на Міжнародному фестивалі

Наші шахісти вдало виступили на Міжнародному фестивалі

З 20 по 22 лютого у Луцьку відбувся 2-й Міжнародний шаховий фестиваль, присвячений пам’яті "Небесної Сотні".
^ Реклама ^

Перед початком турніру пролунав гімн України у виконанні скрипаля, всі гості та учасники співали стоячи, а потім хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих Героїв Небесної Сотні та військовослужбовців, які, на жаль, щодня гинуть у зоні АТО.

Відкрив змагання голова Волинської обласної ради Володимир Гунчик, також привітав учасників президент Волинської обласної федерації шахів Володимир Вдовенко. Загалом на фестиваль приїхали 195 шахістів з різних регіонів України та навіть країн Європи Білорусії, Угорщини, Латвії, Польщі, Чехія. У фестивалі взяли учать 15 міжнародних гросмейстерів, 35 міжнародних майстрів спорту, більше як 90 кандидатів в майстри спорту. І ветерани, і юні гравці брали активну участь у змаганнях, які проводилися за швейцарською системою у 11 турів.

Наші земляки, які представляли місто на фестивалі, Олександр Бендюк та Микола Мартинеко гідно захистили честь Світловодська. Олександр Бендюк набрав 6 очок з 11 можливих і посів 2 місце серед ветеранів, Микола Мартиненко 5 очок.

Шахісти висловлюють щиру подяку міському голові Юрію Котенко за матеріальну допомогу та можливість взяти участь у змаганнях такого високого рівня, особливо, за підтримку ветеранського спорту у місті. Вдячні спортсмени й управлінню молоді та спорту за надану допомогу в організації поїздки.

Микола Боровський,
кандидат у майстри спорту з шахів

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top