Четвер, 28 березня 2024
Добрі справи

Владислав Біленький потребує нашої допомоги! Новина з фото

Владислав Біленький потребує нашої допомоги!

Про нещасний випадок, що стався 30 січня у басейні міського спорткомплексу, наше видання повідомляло. Владислав Біленький – 16-річний студент Світловодського Політехнічного коледжу Кіровоградського Національного Технічного Університету – під час уроку фізкультури пірнув у басейн і зламав хребет. Сьогодні до нас звернулися рідні Владислава з проханням оприлюднити своє звернення до усіх небайдужих людей.


"Шановні, добрі люди! Допоможіть нам врятувати життя і поставити на ноги Біленького Владислава, 1998 року народження!

Нещастя трапилося з юнаком 30 січня 2015 року у міському басейні. Пірнаючи у воду Владислав отримав тяжку травму, внаслідок якої відмовили руки і ноги (перелом шийних хребців). Влада зразу ж госпіталізували до Світловодської ЦРЛ, а 3 лютого перевезли до Інституту нейрохірургії імені академіка А.П.Ромоданова АМН України до Києва у дуже тяжкому стані. Зробили операцію, поставили дорогий імплантант, але і наразі він перебуває у реанімації і кожну мить бореться за життя. На його лікування батьки витратили майже 100 тисяч гривень, але кожного дня потрібні нові дорогі ліки, які, віримо, йому допоможуть.
Далі на його реабілітацію потрібно багато часу і багато коштів, тож не залишайтеся байдужими, допоможіть у біді!"

Гроші можна перерахувати батькові Владислава – Біленькому Сергію Олександровичу на карту ПриватБанку: 4149 4378 0771 1633, його телефон: (097) 218 12 88.

Контактна особа у Світловодську – Інна Обертас, її телефон: (096) 924 06 32.

Поставимо Владислава на ноги разом!

Владислав Біленький потребує нашої допомоги!

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top