Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Події

Масштабну благодійну акцію «Разом ми переможемо!» проведе управління освіти за підтримки міської влади

З метою посилення національно-патріотичного виховання дітей та учнівської молоді, збору коштів для організації дієвої допомоги захисникам України, педагогічна рада Центру дитячої та юнацької творчості ініціювала проведення благодійної акції "Разом ми переможемо!", що відбудеться 28 лютого 2015 року об 11:00 в міському Палаці культури.
^ Реклама ^

Відповідний наказ за №28 Геннадій Френкель підписав 4 лютого 2015 року, яким всім керівникам навчальних закладів доручається провести агітаційну роботу серед педагогічних, учнівських, батьківських колективів щодо участі в акції та відвідування зазначеного заходу. Кожній школі пропонується підготувати по 5 номерів концертної програми. Директора ЦДЮТ Володимира Шабаліна визначено відповідальним за проведення заходу, йому ж доручено організаційно-методичне забезпечення акції.

Чим буде відрізнятися ця благодійна акція від попередніх? Це запитання ми поставили Геннадію Френкелю. Ось що він відповів:

"Сподіваюсь, ця акція буде масштабною, бо у ній візьмуть участь учні всіх шкіл міста. Крім того, разом з міським головою Юрієм Котенком, ми плануємо залучити до участі у благодійному заході ділових людей міста, які спроможні надати суттєву матеріальну допомогу захисникам України."

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top