П’ятниця, 19 квітня 2024
Здоров'я

До травматолога Андрія Переверзєва щодня звертається 30-40 людей Новина з фото

До травматолога Андрія Переверзєва щодня звертається 30-40 людей

Той, хто хоча б один раз бував на прийомі у лікаря-травматолога в нашій поліклініці знає, які там завжди величезні черги, причому незалежно від пори року. Як розповів нам лікар-травматолог Андрій Переверзєв, щодня до нього по допомогу, на профілактичний огляд та за консультацією звертається від 30 до 40 світловодців, з них не менше 10-15 чоловік із травмами різного ступеню тяжкості.


Як зазначив фахівець, кількість травмованих не залежить від пори року. Влітку це, зазвичай, рани та травмування під час проведення будівельних або інших робіт, а взимку переломи і забої рук, ніг, грудної клітини та обмороження. Усього до медичних установ міста за минулий, 2014 рік з виробничими та побутовими травмами звернулося близько 1400 світловодців.

Узимку перелік травмованих поповнюють ще й лави рибалок, і це не дивно, адже зимова риболовля заняття доволі небезпечне. Цієї зими, за інформацією Андрія Переверзєва, до нього по допомогу звернулося десять рибалок, які отримали травмування на слизькому льоду, в тому числі переломи кінцівок. Однак, травмуватися людина може де завгодно, говорить лікар та попереджає:

"Від травмування ніхто не застрахований, це трапляється миттєво. Але я хочу порадити світловодцям бути більш уважними і обережними під час пересування на слизьких ділянках. І якщо ви бачите попереду небезпечну ділянку краще не ризикуйте і обійдіть її стороною. Якщо ж на вулиці дуже слизько вживайте профілактичних заходів і перед усе намагайтеся взувати неслизьке взуття або ж застосовувати спеціальні засоби від ковзання".

У разі ж травмування Андрій Переверзєв порадив оцінити свій стан і якщо травма серйозна, тим більше з явними деформаціями звертатися до лікаря:

"Ми завжди готові надати постраждалим необхідну допомогу".

До речі, наразі в поліклініці ведуть прийом два лікаря-травматолога, тож, у постраждалих є шанс уникнути довгої черги по допомогу.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top