Субота, 20 квітня 2024
Економіка

Водопостачання будинків №16 і 12-а по вулиці Червоній повинно бути безперебійним!

До проблем з "гнилими" трубами водогону, що з перервами забезпечує водою будинки №16 та 12-а по вулиці Червоній, додалася ще одна "Світловодськпобут" вирішив відрізати їх від водопостачання взагалі… Ми спробували розібратися в ситуації, що склалася.


"22 січня "СП ТОВ "Світловодськпобут" вирішив припинити експлуатацію водопровідного вводу котельні №2 з вулиці Вадима Бойка, до якого підключені субспоживачі, а саме будинок №12-а по вулиці Червоній. Технічні умови на підключення цього домоволодіння надавалися абоненту водоканалом на підставі дозволу директора підприємства "Світловодськтепломережа" у 1989 році. Крім того, до цього водопровідного вводу з території котельні №2 під гаражами проходить ввід на будинок №16 по вулиці Червоній." — читаємо у листі директора СВКГ ОКВП "Дніпро-Кіровоград" Людмили Гетманець на адреси міського голови Юрія Котенка та генерального директора СП ТОВ "Світловодськпобут" Володимира Михайлика.

Якщо коротко перекласти витяг з листа на зрозумілу мову, то це черговий "наїзд" "Світловодськпобуту" на владу і громаду міста. Ось ми відріжемо десяток сімей від водопостачання і ви будете мати купу проблем! Це демонстрація "можливостей" генерального директора створити проблему там, де її немає…

Як немає ніякого сумніву, що причина, за якою "Побут" псує нерви чималій кількості людей негайна реконструкція вводу на території котельні надумана. Ніхто серед зими не буде нічого реконструйовувати! Але дивує той факт, що людина, яка донедавна працювала начальником юридичного відділу "Побуту", постійно нехтує правом інших людей. Закон України "Про житлово-комунальні послуги" передбачає, що питання реконструкції мереж вирішується з органами місцевого самоврядування. Тобто спочатку треба отримати дозвіл на роботу, а потім "лякати" людей відключенням води, тепла чи іншими негараздами.

А крім цього, зазначає директор не менш важливого підприємства, ніж "Побут", Людмила Гетманець:
"У разі якщо СП ТОВ "Світловодськпобут" планує відокремити субспоживачів від існуючої мережі, з наступною передачею їх на обслуговування СВКГ ОКВП "Дніпро-Кіровоград", то необхідно отримати технічні умови на перепідключення споживачів та узгодити проектну документацію".

Питати у керівника "Побуту" заради чого такі різкі рухи, гадаю, не варто. Не почує і не зрозуміє. Знаю з власного досвіду. Бо він же ГЕНЕРАЛЬНИЙ!

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top