Середа, 24 квітня 2024

^ Реклама ^
Добрі справи

Жительці Павлівки терміново потрібна ваша допомога Новина з фото

Жительці Павлівки терміново потрібна ваша допомога

Сьогодні, 26 січня до нашого видання звернулася сімнадцятирічна Іра Темінська з проханням розмістити на нашому сайті заклик про допомогу для своєї матері — 36-річній Яні Темінській, яка наразі потребує термінового лікування в обласній лікарні.
^ Реклама ^

Ми зустрілися з Іриною, щоб вислухати її та отримати копії документів з лікарні. Ось, що вона нам розповіла:

— Ми з мамою і бабусею живемо у Павлівці. Мама не працює, бабуся на пенсії, а я навчаюся на другому курсі світловодського політехнічного коледжу за спеціальністю економіст. Живемо на бабусину пенсію та мою стипендію. Також ми отримуємо соціальні виплати, але це невеликі кошти...

Мама захворіла ще на початку вересня. Одразу вона потрапила до місцевої лікарні де лікувалася близько тижня. Потім її направили до хірургічного відділення ЦРЛ. Тут вона лікувалася декілька днів та через нестачу грошей припинила лікування і поїхала додому. Вже пізніше, наприкінці грудня з сильними болями у животі, нудотою, слабкістю та жовтим кольором шкіри мама поступила до ЦРЛ в стаціонар. Діагноз — хронічний панкреатит, гепатит, кіста підшлункової залози, механічна жовтуха. У стаціонарі вона лікувалася з 29 грудня 2014 року по 6 січня 2015 року. Потім її направили до Кіровоградської обласної лікарні для подальшого лікування.

Бабуся вже двічі брала гроші в кредит на лікування (4000 грн.), ми витратили їх на лікування мами. На термінове лікування у обласній лікарні мамі необхідно ще 6000 грн. , яких у нас немає. Не знаю що робити...

Я вирішила звернутися до вашого видання за проханням розповісти про нашу біду. Сподіваюсь, що серед мешканців міста знайдуться ті, хто зможе допомогти нам. Розумію, що наразі вся увага волонтерів та небайдужих мешканців міста прикута до проблем забезпечення усім необхідним наших земляків — воїнів АТО, але все ж таки сподіваюся на допомогу.

Будь ласка, допоможіть!


Картка Іри у ПриватБанку: 5168 7572 2144 6125
її телефон: 097 463 02 19

Жительці Павлівки терміново потрібна ваша допомога

Жительці Павлівки терміново потрібна ваша допомога

^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top