П’ятниця, 19 квітня 2024
Події

Автомобіль УАЗ-469 вже "працює" в зоні АТО Новина з фото

Автомобіль УАЗ-469 вже "працює" в зоні АТО

У неділю, 18 січня група волонтерів з клубу воїнів-інтернаціоналістів "Перевал" доставила придбаний на кошти громади Світловодська автомобіль УАЗ-469 в зону АТО.


ЗА ТЕМОЮ: Для бійців 55-ї артилерійської бригади в зону АТО відправлено автомобіль

Ігор Поляков (на власній машині супроводу), з ним Сергій Волков та Олег Довгий (за кермом УАЗу з представником військових Юрієм) виїхали 17 січня на місце дислокації 55-ї артилерійської бригади, де служать наші земляки, на прохання яких і було придбано цей автомобіль. І вже вранці, о 6:00 у неділю дісталися місця призначення.

Ми зустрілися з Ігорем Поляковим у понеділок, 19 січня, як тільки вони повернулися з зони АТО. Це 15-та подорож волонтерів "Перевалу" у зону бойових дій. Волноваха, Дебальцеве, Костянтинівка, Горлівка, Маріуполь ось неповний перелік населених пунктів, де встигли побувати воїни-інтернаціоналісти від початку неоголошеної війни.

Зрозуміло, що Ігор Поляков не називає місць дислокації "наших", де вдалося побувати цього разу. Військовослужбовці зустріли їх добре. Отримавши подарунки від волонтерів, пригостили їх гарячим чаєм, сфотографувалися на пам’ять і вже о 8:00 бійці 55-ї бригади виїхали на подарованому автомобілі на бойові позиції.

Автомобіль УАЗ-469 вже "працює" в зоні АТО

А волонтери вирушили далі, у розташування 42-го мотострілкового батальону, де проходять службу 6 офіцерів Світловодсько-Онуфріївського військкомату. Дістатися на місце дислокації вдалося о 15:00. Привезли бійцям лимони, цукор, воду, картоплю, цибулю, теплі речі, казани все, що вони замовляли телефоном. (До речі, з командирами світловодців, які служать в зоні АТО у Ігоря Полякова постійний зв’язок, щоб була можливість швидко реагувати на потреби наших захисників). Затримуватися не стали і вже о 17:00 вирушили додому. Опівночі були у Світловодську.

Загалом волонтери проїхали 1100 км. 80 літрів бензину на дорогу було виділено з резерву міськвиконкому, решту пального спонсорували друзі "Перевалу". Називати кожного благодійника Ігор Поляков не вважає доцільним, тим більше, що чимало людей не хотіли би, щоб їх добрі справи стали предметом обговорення. А що стосується звіту за перераховані кошти клубу "Перевал", він є у вільному доступі:

Автомобіль УАЗ-469 вже "працює" в зоні АТО
Натисніть, щоб збільшити


P.S. Оргвідділ міськвиконкому уточнює інформацію щодо зібраних коштів на придбання автомобіля:

Гроші на його придбання, а це 30 тисяч гривень, збиралися на підприємствах міста та волонтерами на міському ринку, а саме: на прохання міського голови Юрія Котенка протягом двох днів 15 тис. грн. виділили керівники кількох підприємств: — Скічко Ю.О. ("Гермес Трейдінг") — 5000 грн.; Єременко С.І. ("АкваУкраїна") — 5000 грн.; Печений О. ("Плайтех") — 2000 грн.; Козярчук В.В. ("ВК і К") — 2000 грн.; Брагинський Л.В. ("Ескулап") — 1000 грн; 5000 грн. зібрала група волонтерів Андрія Маліцького; 1000 грн. надав Андрій Москаленко. Ще 10 тис.грн. треба зібрати у найкоротший термін, щоб остаточно розрахуватися з продавцем автомобіля.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top