Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Економіка Відео

Семінар з приводу змін до Податкового кодексу відбувся у Світловодську (ОНОВЛЕНО) Новина з відео


Інформаційний семінар з приводу роз’яснень Закону України № 71-VІІІ "Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законів України (щодо податкової реформи)", підписаний Президентом і опублікований в газеті "Голос України" 31 грудня 2014 р. відбувся 14 січня у сесійні залі адмінбудинку за ініціативи Світловодської міської ради.
^ Реклама ^

На початку семінару з коротким вступним словом до його учасників звернулася Зінаїда Климчук. Оскільки, вже 1 січня 2015 року Закон набув чинності, перед депутатами міської ради, керівниками бюджетних установ, управлінь виконавчого комітету стоїть непросте завдання щодо підготовки і прийняття нових місцевих податків і зборів, затвердження Програми розвитку міста на 2015 рік і, відповідно до неї, формування міського бюджету. Тож є потреба уважно прослухати роз’яснення окремих положень Закону від фахівців Світловодської об’єднаної державної податкової інспекції підкреслила секретар міської ради.

Заступники начальника ОДПІ Наталія Дудник та Валентина Колесникова виступили перед зібранням і відповіли на поставлені запитання. З приводу багатьох важливих положень Закону, на жаль, до цього часу нормативних документів немає. Більше того, до Закону вже після його прийняття вносяться зміни. Тож податківці пообіцяли регулярно повідомляти про нововведення платників податків через засоби масової інформації.

Прикрасили діловий захід колядники учні 11-го класу Подорожнянської школи. Під керівництвом вчителя української мови і літератури Катерини Бичкової вони виконали колядки та щедрівки.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top