Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Корисна інформація

На початок року у Світловодську налічувалося 16 вакансій

У 2014 році на обліку в Світловодському міськрайонному центрі зайнятості перебувало 2758 осіб безробітних. Із загальної чисельності безробітних жінки становили 58,7%, молодь у віці до 35 років 46,5%. До центру зайнятості протягом року надійшла інформація про 1460 вільних робочих місць.
^ Реклама ^

Станом на 01.01.2015 року в базі Світловодського міськрайонного центру зайнятості налічувалося 16 вакансій. Навантаження на одне вільне робоче місце становило 62 особи.

Міськрайонний центр зайнятості продовжував в 2014 році реалізовувати активні програми сприяння зайнятості населення. Протягом року центром зайнятості працевлаштовані 826 безробітних осіб, 73 безробітних отримали одноразову виплату допомоги по безробіттю та започаткували власну справу як фізичні особи-підприємці.

Із чисельності працевлаштованих осіб, які мали статус безробітного, протягом 2014 року жінки становили 476 осіб (57,9%), молодь у віці до 35 років 377 осіб (45,6%).

Міськрайонним центром зайнятості прийнято рішення про виплату компенсації фактичних витрат роботодавців на сплату єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за працевлаштування на нові робочі місця 35 зареєстрованих безробітних, з них 16 зареєстрованих безробітних працевлаштовані на робочі місця, створені у пріоритетних видах економічної діяльності суб’єктами малого підприємництва.

Для підвищення конкурентоздатності громадян на ринку праці та відповідно до потреб роботодавців у працівниках конкретних професій, охоплено професійним навчанням 417 осіб.

Центр зайнятості продовжує роботу по видачі ваучерів громадянам віком старше 45 років для підтримки їх конкурентоспроможності шляхом перепідготовки, спеціалізації, підвищення кваліфікації за професіями та спеціальностями для пріоритетних видів економічної діяльності. Протягом 2014 року 11 осіб отримали ваучер. Бажаючих одержати ваучер запрошуємо звернутися до центру зайнятості.

Значна увага центром зайнятості приділяється залученню безробітних громадян до громадських робіт та інших робіт тимчасового характеру. Так, протягом звітного періоду на цих роботах працювало 411 осіб безробітних. Таким чином, у 2014 році активними програмами сприяння зайнятості населення було охоплено 1654 безробітних громадян.

Середній розмір допомоги по безробіттю у грудні 2014 року становив 1099 грн.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top