П’ятниця, 29 березня 2024
Влада

Перевізники відмовилися возити пільговиків у маршрутних таксі

З початку нового року до редакції звернулося чимало світловодців зі скаргами на відмову перевізників здійснювати пільгові перевезення в автобусах, які працюють у режимі маршрутного таксі. Із відповідними запитаннями ми звернулися до посадовців.


ЗА ТЕМОЮ: Перевізники пільговиків більше не возять

Ось як прокоментував ситуацію перший заступник міського голови Сергій Філоненко:

"Рік тому був заключний меморандум між міським головою, Громадською радою і перевізниками, який передбачав пільгові посадочні місця у автобусах, що здійснюють міські перевезення в режимі маршрутного таксі.

Відповідно до цього документу, перевізники зобов’язувалися перевозити від двох (в автобусах місткістю до 18 посадочних місць) до чотирьох (в автобусах місткістю більше 18 посадочних місць) пільгових пасажирів. 25 грудня термін дії меморандуму був вичерпаний.

За місяць до цього ми збиралися разом із громадськістю та перевізниками і наполягали на тому, щоб ні в якому разі не скасовувати ці пільгові перевезення, принаймні, до часу призначення адресної допомоги. Але перевізники відмовилися продовжити дію меморандуму і з першого січня 2015 року перестали перевозити пільговиків".

За словами Сергія Філоненка, міська влада не збирається миритися з таким станом справ і "буде намагатися вплинути на перевізників, аби повернути пільгові місця у маршрутних таксі".

У той же час звертаємо вашу увагу, що усі пільгові перевезення на міських маршрутах здійснюються пільговими рейсами у повному обсязі за раніше затвердженим графіком, який розміщуємо нижче.

Перевізники відмовилися возити пільговиків у маршрутних таксі
Натисніть, щоб збільшити

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top