П’ятниця, 29 березня 2024
Релігія

Храм на Ревівці буде! Новина з фото

Храм на Ревівці буде!

Уже багато років прихожани єдиної у Ревівському мікрорайоні Світловодська церкви Cвятих Апостолів Петра і Павла, туляться у довоєнному приміщенні колишньої початкової школи. Але у цьому пристосованому приміщенні склалася така позитивна аура, що кількість віруючих тут збільшується з кожним роком.


А особливо після того, як настоятелем храму було призначено о. Олега (Олега Тарахненка). І тепер, щоб помолитися (а про свята і говорити нічого!) маленька церква уже не може прийняти всіх віруючих. Тим більше, що до неї йдуть не лише мешканці прилеглого мікрорайону, але і віруючі з інших мікрорайонів і навіть міст та селищ.

Більше п’яти років о. Олег, який користується великим авторитетом і повагою та являється справжнім духівником багатьох вірян, при підтримці церковної громади займається втіленням своєї мрії: збудувати новий храм, на який заслуговують місцеві мешканці. І ось восени цього року, нарешті, справа зрушила з місця.

Закладено перший камінь і прямо у дворі церкви почалося зведення нового храму, в якому зможе розміститися понад 250 віруючих. Тож подивіться, яка тут буде краса! І цілком імовірно, що після закінчення будівництва, крім духовного значення, новий храм зможе претендувати на звання місцевої визначної памятки.

Храм на Ревівці буде!

Храм на Ревівці буде!

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top